Дантелени клинове

Desigual Дълги черни клинове с дантелени вложки

Черните гамаши Varsovia на Desigual привличат вниманието от пръв поглед. Дългите черни гамаши за жени са съживени с дантелени вложки. Легените са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 116 лв

Гъвкавите дантелени гамаши придават лукс и елегантност на всеки тоалет. Дантелените гамаши са много модерни, но внимавайте, трябва да знаете как да ги носите. Дантелените гамаши могат да бъдат под различни форми. На практика имате две възможности. Можете да изберете клинове, които са украсени с дантела отвсякъде, или клинове, изработени от класически материал (памук), които са завършени с дантела. Първият вариант е по-подходящ за смели и стройни жени, като тези клинове трябва да бъдат внимателно подбрани, за да ви стоят добре, и са по-подходящи за партита или специални поводи. Внимавайте моделът да не изглежда прекалено вулгарен. Легените с дантелена украса са много изискани и практични, можете да ги носите вместо класически легени, дантелата е и красив декоративен елемент.

Дантелените гамаши изглеждат много деликатни. Затова се отнасяйте в подобен дух и към останалите си дрехи, включително аксесоарите. Дантелата е символ на женственост и романтика. Препоръчваме ви да носите сладки балеринки на краката си, които ще накарат дантелата да изпъкне прекрасно. И внимавайте за чорапите, най-доброто съчетание за клинове с дантела са найлоните в телесен цвят.