Дантелени клинове

Три четвърти едноцветни клинове с дантелена вложка

Елегантен дамски клин Velia с дължина ¾. Приятното памучно трико е украсено с деликатна дантелена украса на крачолите. Легените са удобни, модерни и непреходни.

Цена към момента на прегледа: 32,99 лв

Удобни къси клинове с дантела – 2 бр. в пакета

Каква дреха не може да липсва в гардероба на никоя жена? Изделие, което се отличава с удобство и гъвкавост? Независимо дали сте от любителите с богата колекция от клинове в гардероба си или, напротив, сте избрали този вид облекло, тогава ще приветствате този удобен пакет от две части. Всеки ще оцени късите клинове по много причини.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Черен клин от изкуствена кожа, украсени с дантела отстрани

Това ли са удобните елементи, които пленяват от пръв поглед и никога не омръзват? Харесвате ли качествени дрехи, които се отличават с висока производителност и гъвкавост? Разширете гардероба си с този модел. Легени от имитация на кожа с дантелени елементи ще ви пленят от пръв поглед.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Модерни дамски черен клин имитация на дънки

Отпускащи дамски джинси на испанската марка Ysabel Mora. Луксозните дамски джинси имат ефектен вид на скини джинси. Предната част е разкъсана на коляното, а долната част на крачолите е украсена с дантела. На гърба има кристал Swarovski на джоба.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Desigual Дълги черни клинове с дантелени вложки

Черните гамаши Varsovia на Desigual привличат вниманието от пръв поглед. Дългите черни гамаши за жени са съживени с дантелени вложки. Легените са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 116 лв

Гъвкавите дантелени гамаши придават лукс и елегантност на всеки тоалет. Дантелените гамаши са много модерни, но внимавайте, трябва да знаете как да ги носите. Дантелените гамаши могат да бъдат под различни форми. На практика имате две възможности. Можете да изберете клинове, които са украсени с дантела отвсякъде, или клинове, изработени от класически материал (памук), които са завършени с дантела. Първият вариант е по-подходящ за смели и стройни жени, като тези клинове трябва да бъдат внимателно подбрани, за да ви стоят добре, и са по-подходящи за партита или специални поводи. Внимавайте моделът да не изглежда прекалено вулгарен. Легените с дантелена украса са много изискани и практични, можете да ги носите вместо класически легени, дантелата е и красив декоративен елемент.

Дантелените гамаши изглеждат много деликатни. Затова се отнасяйте в подобен дух и към останалите си дрехи, включително аксесоарите. Дантелата е символ на женственост и романтика. Препоръчваме ви да носите сладки балеринки на краката си, които ще накарат дантелата да изпъкне прекрасно. И внимавайте за чорапите, най-доброто съчетание за клинове с дантела са найлоните в телесен цвят.