Клин за бременни

Тъмно сини клинза бременни за упражнения

Тъмносините клин за бременни са отличен избор за жени, които искат да поддържат активен начин на живот по време на бременността. Тези клин са не само функционални, но и невероятно стилни и отразяват перфектната комбинация от комфорт и мода. Модерният дизайн на тези клин е универсален и без усилие ще задоволи различни стилови предпочитания, независимо дали се чувствате спортни, елегантни или секси. Това, което отличава тези клинове, е високият им комфорт при носене.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Клин за бременни изработени от удобен памук в плътен цвят

Най-малко една не липсва в гардероба на никоя жена. Те са сред най-удобните видове дрехи. Ето защо тя е буквално незаменима част дори за бъдещите майки. Тук в универсално цветово изпълнение. Памучните легени за бременни ще бъдат оценени от всяка бъдеща майка в нейния тоалет. Удобните дълги дамски клинове, изработени от естествен памучен материал, са просто топ.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Твърди сиви майчинство клинове илюзия

Удобни и комфортни дамски клинове за бременни с високи крачоли в плътно сиво.

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Стилни клинове в черно за бъдещи майки

Универсален и най-удобен вид облекло. Няма панталони, които да предлагат по-голямо удобство от гамашите. Те са незаменими в женския гардероб. Практична дреха дори за бременни жени. Специалните гамаши за бременни в деним носят комфорт. Те са предназначени за всички етапи на бременността. Клинчетата пасваха идеално, обгръщайки растящия корем на бъдещата майка. Те се отличават с качествена кройка и материал. Подходящи са за целогодишно носене. Много практичен и ефективен вид облекло.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Ami майчинство клинове с дълги крака и двойна еластична талия

Тези гамаши за бременни са с дълги крачоли и двойна еластична талия, за да се адаптират към растящото ви коремче. Материалът, от който са изработени, е непрозрачен и леко разтеглив (но също така и скулптуриращ). Благодарение на специалната обработка на влакната, извършена от Archroma, материалът е по-пропусклив за въздуха и отвежда влагата от тялото. Предната част на гамашите е покрита с къси велурени косъмчета с тъмносиви отблясъци. Легените изглеждат много стилно и могат да се използват дори след бременност.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Няма съмнение, че клиновете са практични и удобни. При бременността обаче това важи с двойна сила. Може би всяка бъдеща майка рано или късно ще реши проблема какво да облече? Непрекъснато нарастващият корем поставя високи изисквания към комфорта, но и към портфейла ни. Намирането на прилични дрехи, които да не ни притискат и които да можем да носим практически навсякъде, може да се окаже трудна задача. И така, как да се справим с нея? Имаме страхотен съвет за вас!
На пръв поглед гамашите за бременни са почти същите като обикновените. Разликата обаче е в областта на корема, където е пришита специална еластична материя, която се адаптира идеално към размера на корема ви.

Някои клинове дори имат възможност за регулиране на обиколката на корема чрез затягане на ластика. Легените за бременни могат да се носят през зимата и лятото при всякакви метеорологични условия, както с туника, така и с пола или рокля. Те ще осигурят перфектна опора на корема ви, не притискат и не притискат никъде и най-важното е, че можете да ги носите навсякъде – в града, на работа или за свободното време. Ако очаквате бебе и все още не сте си купили дрехи за бременни, не се колебайте да си вземете поне два клина за бременни. Предпочитайте качествени гамаши, които са специално разработени за бременни жени и имат регулиран колан за растящия корем. Благодарение на добавения еластан няма да се притеснявате, че след няколко седмици гамашите ще ви станат твърде малки. Не забравяйте и практичните туники за бременни. С тази комбинация можете да отидете навсякъде, където ви е необходимо, а и ще изглеждате добре!