Камуфлажни клинове

Дълги дамски модни клинове в камуфлажен десен

Легавиците в модерен и непреходен армейски стил са изработени от висококачествен и приятен материал. Камуфлажните дълги гамаши са подходящи не само за спорт.

Цена към момента на прегледа: 17 лв

Зелени камуфлажни клинове за жени Bodyboo с висока талия

Женски клинове Bodyboo с популярен военен мотив.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Розов камуфлажен спортен клин Nike

Оригинални функционални гамаши за фитнес и бягане.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Универсални дамски клинове с вечен дизайн

Няма по-практичен и универсален вид облекло. Жените го обичат заради удобството му, а мъжете го харесват върху жени, тъй като перфектно подчертава женските извивки. Да, става дума за безсмъртните гамаши. Ако искате стилен модел, който можете да носите буквално до пръсване, заложете на този модел.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Фитнес клинове Army с дълги крачоли и еластична талия

Как да се наслаждавате още повече на упражненията? Вземете качествени дрехи. Тези гамаши са незаменим елемент. Спортни гамаши, които можете да използвате за всякакви упражнения, да спортувате на открито, във фитнеса или у дома. Фитнес клиновете са с модерен дизайн и превъзходни функционални характеристики.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Интересна алтернатива са камуфлажните гамаши, които са по-подходящи за дейности в свободното време или като спортно облекло. Талисманите вече не са запазена марка само за мъжете. Освен това камуфлажните гамаши могат да бъдат много стилни и елегантни, ако знаете как да ги носите. И със сигурност не е нужно да носите торбести обувки с тях. Тези гамаши са изработени от висококачествен еластичен материал, който се адаптира идеално към фигурата ви. Тя обгръща и подчертава красиво дължината на краката ви.

Можете да носите тези камуфлажни гамаши и на парти. Накратко, употребата им е много разнообразна. Можете също така да изберете леко прозрачен клин, който да съчетаете с пола (имайте предвид, че за камуфлажна шарка изберете едноцветна пола със спортна кройка). Тези гамаши могат лесно да се комбинират с пола и туника, но винаги в едноцветен десен, а спортната кройка е идеална, тъй като самите камуфлажни гамаши имат по-скоро небрежен вид.