Дамски клин Litex

Дамските клинове Litex се отличават с качество и перфектен стил. Те могат да бъдат закупени в много цветове, размери, дизайни и модели. Може би най-популярни са дългите гамаши Litex с термо дизайн, еластична талия и плоски шевове. Материалът 46% Polyester COOLMAX ALL SEASON + 46% Polyester Micro + 8% Elastane/Lycra е удобен за кожата и приляга чудесно. Можете да избирате измежду много цветове, като черно, лилаво и други. Дамските клинове и еластични клинове с дълга талия на Litex са изработени от лъскав материал, който зашеметяващо ласкае женската фигура.

Заслужава да се споменат и клиновете тип “камбанка” с по-широка талия и с по-къса дължина. Те със сигурност отговарят на изискванията в черно, розово, тъмно синьо и сиво. Моделът от модал и полипропилен приляга като първи слой дрехи. Той впечатлява с бързото отвеждане на влагата, удобното носене, функционалната обработка и плоските шевове. Модерната тенденция е разноцветни и принтирани елементи в по-дълги и по-къси визии. Кои от тях ще изберете?

Дамски клинове в модерен армейски стил с дължина 3/4

Една от най-удобните части на облеклото, която не може да липсва в гардероба на никоя жена. Това не е само чисто спортно облекло. Всичко е въпрос на избор. Предлагаме ви един стилен модел дамски клинове, който можете да използвате не само за дейности на открито.

Цена към момента на прегледа: 49 лв