Дамски памучен клин

Една от най-популярните части на дамското облекло са памучните гамаши. Те са известни със своята мекота, лекота, топлина и дишане. Разбира се, те попиват перфектно потта и са лесни за почистване. Монохромните модели и гамашите с щампи са сред модните хитове на всеки сезон. Изглеждат страхотно и пасват идеално. Атрактивните елементи могат да се използват за спортни и развлекателни дейности. Удобното носене у дома е напълно гарантирано.

Когато заложите на дамски клинове със спортна кройка, изработени от висококачествен памучен материал и еластична добавка, очаквайте истински комфорт при всяко движение. Те отвеждат потта по приятен начин и използват модерна технология, за да предотвратят развитието на бактерии, причиняващи неприятни миризми. Класическите памучни гамаши на чешките дизайнери пасват като ръкавица на късо сако, по-дълъг топ и токчета. Чудесно е, че се предлагат в хубави цветове и по-големи размери. Модерните модели могат да бъдат с неонови цветове, по-висока талия за бременни жени и отслабващ ефект. Във всеки случай измерете размера на талията, бедрата, общата дължина и вътрешната дължина на краката.

Памучни дамски клинове с дълъг крачол, оживени с модни надписи

Няма нищо по-хубаво от практичните и удобни елементи в гардероба ви. Легените определено са едно от тях. Тук в модерен дизайн. Легени, които всеки ще оцени в гардероба си. Памучните легени с надпис са удобни, модерни, неподвластни на времето. Те са много удобни за тялото и нежни към кожата. Също така материалът ги кара да се отличават с функционалните си свойства. В същото време те не губят качеството си дори след време, а запазват формата и устойчивостта на цветовете си.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Три четвърти едноцветни клинове с дантелена вложка

Елегантен дамски клин Velia с дължина ¾. Приятното памучно трико е украсено с деликатна дантелена украса на крачолите. Легените са удобни, модерни и непреходни.

Цена към момента на прегледа: 32,99 лв

Десенирани клинове големи размери с камбанка и отслабващ ефект

Пегинсите се превърнаха в основна част от гардероба на почти всяка жена. Не само заради тяхното удобство. Десенираните клинове са чудесен начин да добавите малко забавление и индивидуалност към облеклото си. Отслабващият ефект на камбаната е идеален за жени с размер плюс, които искат да покажат своите извивки, като същевременно се чувстват удобно и уверено. Незаменимите ботуш-легингси спечелиха сърцата ни с графичния си дизайн.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Памучни дълги едноцветни клин в класическа кройка

Не можете да минете без удобни дрехи в гардероба си, които очевидно включват клин? Поддали сте се на очарованието на удобството на клиновете. Мислите ли да се сдобиете с първия си чифт клинове? Трябва ли да подредите облеклото си в по-прозрачна рокля или пола? Носите ли зимнина и наслоявате ли дрехите си през зимата?

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Черни дамски клин Calvin Klein продажба

Дами, пригответе се да навлезете в царството на изискания стил и несравнимия комфорт! Разпродажбата на черни дамски клинове Calvin Klein е тук и носи със себе си буря от сарториално великолепие! Това не са обикновени клинове. Не, това са клинове с логото на Calvin Klein, олицетворение на висшата мода и функционалността. Изработени от еластична памучна плетка, те обгръщат фигурата ви като втора кожа и ви предлагат свобода на движенията с грация и лекота.

Цена към момента на прегледа: 38,49 лв

Тъмно сини клинза бременни за упражнения

Тъмносините клин за бременни са отличен избор за жени, които искат да поддържат активен начин на живот по време на бременността. Тези клин са не само функционални, но и невероятно стилни и отразяват перфектната комбинация от комфорт и мода. Модерният дизайн на тези клин е универсален и без усилие ще задоволи различни стилови предпочитания, независимо дали се чувствате спортни, елегантни или секси. Това, което отличава тези клинове, е високият им комфорт при носене.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Дамски едноцветни класически клин под коляното големи размери

Основен памучен клин за дами с по-пълни форми с удобна дължина под коляното. Легените са подходящи за спорт и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 8,99 лв

Клин за бременни изработени от удобен памук в плътен цвят

Най-малко една не липсва в гардероба на никоя жена. Те са сред най-удобните видове дрехи. Ето защо тя е буквално незаменима част дори за бъдещите майки. Тук в универсално цветово изпълнение. Памучните легени за бременни ще бъдат оценени от всяка бъдеща майка в нейния тоалет. Удобните дълги дамски клинове, изработени от естествен памучен материал, са просто топ.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Дълъг модерен дамски едноцветен елегантен клин с изрязани части

Те са изключително удобни. Те могат да се носят през цялата година. На пръв поглед те са неразличими от панталоните. За разлика от тях те предлагат повече комфорт. С тях можете да създадете елегантни, секси и спортни тоалети. Легени, които просто не могат да липсват в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Удобни къси клинове с дантела – 2 бр. в пакета

Каква дреха не може да липсва в гардероба на никоя жена? Изделие, което се отличава с удобство и гъвкавост? Независимо дали сте от любителите с богата колекция от клинове в гардероба си или, напротив, сте избрали този вид облекло, тогава ще приветствате този удобен пакет от две части. Всеки ще оцени късите клинове по много причини.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамски удобни бели клинове с дължина 3/4 Desigual

Женски 3/4 клин Desigual. Много хубав дамски 3/4 клин в бяло е изработен от удобен еластичен материал. На крачето има приличен надпис.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Памучни спортен клин с щампи в класическа удобна кройка

Нашата любима дамска дреха са клиновете с принт, изработени от меко и еластично трико! Чудесно съчетание с пуловер, тениска или дълга риза, идеално за ежедневно носене и спортни дейности. Еластична талия. Отпечатано. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Черни дамски клинове с леопардови вложки

Черен дамски памучен клин с леопардов принт и еластична талия. Легените са изработени от гладка, еластична материя. Чудесен елемент за ежедневно носене, тренировки, но и за стилно излежаване.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дамски клинове бермуди, изработени от еластичен памук

Лесната кройка на тези бермуди е идеална за поддръжка и удобно носене! Освен това са изработени от удобна еластична материя, която се адаптира към фигурата ви. Еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Едноцветни дамски клинове с камбанки с основна дължина

Панталон с копчета с основна дължина, дамско спортно облекло по мярка. Талията е ушита с по-широк ластик. Клинът е едноцветен. На талията има лого.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Черен клин за фитнес Fila с висока талия

Черни дамски клинове от Fila. Те са с еластична талия. По-високата талия ще изтъни стомаха. Те са оживени с логото на марката на крачола и на гърба.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дълъг дамски клинове за тренировки със средна интензивност

Дреха, която е основна за много хора. Това е толкова обичайно. Той е в основата на спортното облекло. Да, това са гамаши. Тук е представен модел, предназначен за тренировки с умерена интензивност. С каква цел и защо да си вземете тези гамаши в класическо черно?

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Черни клинове с малки звезди отстрани

Пегинсите са любими на много млади и по-възрастни жени и това не е чудно! Легените изпълняват всичко, което една жена иска и изисква. Един от основните и най-важни фактори е допълнителната доза комфорт. Облечете чифт удобни черни гамаши с десен на звезди и изпитайте усещането за безкраен комфорт!

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Дълги памучни клинове за жени в класическа кройка

Наслаждавате ли се на удобни неща? Грижите ли се за качеството? Имате ли чувствителна кожа? Избирате ли според материала? Тогава ще оцените тези гамаши в гардероба си. Благодарение на качеството те ще ви служат дълги години.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дамски памучни едноцветни гамаши с по-висока талия

Синьо-сивите гамаши с по-висока талия в класическа кройка се отличават с удобство и качествен материал. Памучните гамаши са удобни за тялото и нежни към кожата.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Памучни капри гамаши със спортни клинове

Памучен клин на Джули със спортен клин. Клинът е напълно непрозрачен, изработен от висококачествен по-плътен материал. Подходящ за развлекателни и спортни дейности.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Дълги черни дамски спортни клинове adidas

ADIDAS ORIGINALS Легени. На райета. Широка талия. Еластична талия/край. Контрастни цветни вложки. Зашит подгъв/край. Ивици отстрани. Бродерия на логото. Шевове в един тон. Мека повърхност. Странични ивици.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Едноцветни дълги клинове с блестящи гамаши

Не ви ли липсва нещо в гардероба? Дами, липсва ли ви интересна и много удобна дреха, която можете да носите през цялата година? Дреха, която се отличава с удобство и лесна комбинируемост. С него бързо и лесно можете да създадете перфектното облекло за конкретния случай.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Еластични джинси за по-малка фигура

Отчайвате ли се понякога, че ръстът ви под 1,65 м не достига на дългокраките модели, на които подхождат всички тоалети от каталога? Тогава не се притеснявайте, защото с тези луксозни джинси, създадени специално за жени с по-малка фигура, ще можете да блеснете направо на модния подиум.

1 2