Джегинси за отслабване

Как да намалим фигура с няколко размера за няколко минути? Не търсете повече за това! Тайната на успеха се крие в отслабващите дънки с пуш-ъп ефект. Само си представете умни модели с еластична талия, декоративен дънков дизайн, push-up ефект върху бедрата, задните части, прасците и корема. Всичко в класически цветове, черно и синьо. Дънките за отслабване се адаптират перфектно към нуждите на вашата фигура. Определено ще се насладите на разнообразието от размери, M – XL!

Дънките за отслабване са предназначени за всички дами, които искат да усетят привлекателността на дънките и в същото време жадуват за комфорта на клиновете. Вашият характер ще бъде по-силен и по-твърд като магическа пръчка. Приляга идеално на мястото си и е подходящ за боти, боти, помпи, спортни обувки и балерини. Можете да използвате продукти от полиестер и еластан в универсални размери за рокли, туники, по-дълги трикове и пуловери. Ако обичате комфорта, свободата на движение и тънкия силует, имате зеленото!

Модерни дамски син джегингс с прегънат подгъв

Желаете ли да съживите гардероба си и най-вече облеклото си с един от най-удобните видове дрехи? Желаете ли удобни и същевременно модерни панталони? Вземете тези джинси. Те са перфектни. Ще ги оцените по много причини. След като ги опитате, няма да можете да минете без тях. Един чифт панталони и можете бързо и лесно да създадете много варианти на облекло за случая.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Едноцветни дамски клинове с камбанки с основна дължина

Панталон с копчета с основна дължина, дамско спортно облекло по мярка. Талията е ушита с по-широк ластик. Клинът е едноцветен. На талията има лого.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Модерни дамски черен клин имитация на дънки

Отпускащи дамски джинси на испанската марка Ysabel Mora. Луксозните дамски джинси имат ефектен вид на скини джинси. Предната част е разкъсана на коляното, а долната част на крачолите е украсена с дантела. На гърба има кристал Swarovski на джоба.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Отслабващи дамски клинове в класически черен дизайн

Дамските гамаши за отслабване се отличават с практичност, функционалност и дизайн. Революционните гамаши от еластична материя могат да направят магия на фигурата. Широка лента от ластик обгръща талията, която идеално прикрива недостатъците (около 10 см).

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Модерни дамски черно-бели джинси с кариран десен

На пръв поглед те не се различават от класическите панталони. За разлика от тях обаче те предлагат максимален комфорт. Те са подходящи за дами от всички възрасти и типове тяло. Те са подходящи за всеки. Те са незаменима част от женския гардероб. Тук в красив и вечен дизайн, както по отношение на цвета, така и на модела.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Цветни дънкови клинове за висока фигура

Искате ли дънки, които да са удобни като гамаши? Ние ги предлагаме за вас! Джъмпинг, изработен от еластична плетка за свобода на движенията. Нормална височина на талията. Прилепнала кройка. 2 джоба, пришити отпред. 2 джоба на гърба. Еластична талия. За високи фигури.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Дълги дамски клинове с пола в черно

Дълъг дамски клин с пола в черно. Памучните гамаши са много удобни за тялото и осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 39 лв