Джегинс с голям размер

Омръзнали сте от панталони, в които фигурата ви е разтопена и грозна? Дайте предпочитание на егините с по-голям размер и създайте силуета на стихотворение, което ще обърне много гладни мъже. Дори дамите с по-пълни форми не трябва да се отчайват, защото за тях има готови модели с ярки цветове и изработка. Дънките с голям размер имат тясна кройка и се отличават с невероятна гъвкавост. Милиони жени по света са се влюбили във фигурата на прическата!

Панталоните, които приличат на класически дънки, може да имат фалшиви джобове и ципове, но не им липсва еластичността и прегръдката на клиновете. Дънките са изработени от много еластичен деним. Ще почувствате незабавна трансформация благодарение на егините за отслабване. Веднага се изтъняват талията, корема и бедрата и задните части. Веднага ще се влюбите в дънки от висококачествена, гъвкава и мека материя без кукички, ципове, джобове и шевове! Еластичният материал прикрива неприятните елементи на фигурата и целулита!

Изолирани клин Basbleu Blair с висока оформяща талия

Представяме ви иновативни изолирани джинси с push-up ефект от колекцията Blair на Basbleu, марка, която променя правилата на играта в света на дамската мода. Съчетавайки структурната естетика на дънките с ненадминатия комфорт на гамашите, тези джинси са идеални за жени, които ценят едновременно стила и комфорта. Те са изработени с високо оформящ колан, така че без усилие преоформят силуета ви, като същевременно придават на профила ви допълнително повдигане.

Цена към момента на прегледа: 71,99 лв

Дамски дънкови стягащи клинове с push-up ефект Bas Bleu Maddie

Дамски клин в деним с дизайн Maddie Bas Bleu с push-up ефект. Приятен еластичен материал. Еластичната талия предотвратява изрязването и помага за оформянето на бедрата и корема. Легените нямат джобове. Нормална дължина до глезените (в зависимост от височината на тялото), мекота: 300 DEN.

Цена към момента на прегледа: 110,49 лв

Модерни дамски син джегингс с прегънат подгъв

Желаете ли да съживите гардероба си и най-вече облеклото си с един от най-удобните видове дрехи? Желаете ли удобни и същевременно модерни панталони? Вземете тези джинси. Те са перфектни. Ще ги оцените по много причини. След като ги опитате, няма да можете да минете без тях. Един чифт панталони и можете бързо и лесно да създадете много варианти на облекло за случая.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Ватиран кожен клин с висока талия с декоративни копчета

Дамски клинове Michelle от кожа. Широка еластична талия с имитация на копчета и джобове. Благодарение на изолираната си вътрешна страна те са идеални за студения сезон.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Модерни дамски черен клин имитация на дънки

Отпускащи дамски джинси на испанската марка Ysabel Mora. Луксозните дамски джинси имат ефектен вид на скини джинси. Предната част е разкъсана на коляното, а долната част на крачолите е украсена с дантела. На гърба има кристал Swarovski на джоба.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Модерни дамски черно-бели джинси с кариран десен

На пръв поглед те не се различават от класическите панталони. За разлика от тях обаче те предлагат максимален комфорт. Те са подходящи за дами от всички възрасти и типове тяло. Те са подходящи за всеки. Те са незаменима част от женския гардероб. Тук в красив и вечен дизайн, както по отношение на цвета, така и на модела.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Еластични джинси за по-малка фигура

Отчайвате ли се понякога, че ръстът ви под 1,65 м не достига на дългокраките модели, на които подхождат всички тоалети от каталога? Тогава не се притеснявайте, защото с тези луксозни джинси, създадени специално за жени с по-малка фигура, ще можете да блеснете направо на модния подиум.

Цветни дънкови клинове за висока фигура

Искате ли дънки, които да са удобни като гамаши? Ние ги предлагаме за вас! Джъмпинг, изработен от еластична плетка за свобода на движенията. Нормална височина на талията. Прилепнала кройка. 2 джоба, пришити отпред. 2 джоба на гърба. Еластична талия. За високи фигури.

Цена към момента на прегледа: 44 лв