Джегинс с по-висока талия

Влюбихте ли се в по-висок паспортен дух? Дори не сме изненадани! Те са толкова удобни, леки, гъвкави, лесни за поддържане чисти и изработени от качествени материали, които обгръщат тялото и се превръщат във вашата втора кожа. Дамските дънки с еластична талия и декоративен деним деним са безупречни! Ефектът на лицеви опори върху седалището, ханша и бедрата е просто безценен. Независимо дали изберете класическо синьо или помпозно черно, вие сте спечелили.

Отивате на компания и не знаете какво да облечете? Предпочитайте дънки с по-висока талия в кожен вид. Коженият дизайн ще удиви по-младите момичета с малко излишни килограми и зрели жени. Копирайте външния вид на вашия герой в този секси модел. Оформената еластична талия, фалшивите джобове и два пришити джоба за подчертаване на хубавото дупе са страхотни. Класически дънки с по-висока талия в един цвят ще паснат на абсолютно всяко облекло. Подарете си тези модерни парчета в черно, синьо, розово, бяло и метални цветове!

Изолирани клин Basbleu Blair с висока оформяща талия

Представяме ви иновативни изолирани джинси с push-up ефект от колекцията Blair на Basbleu, марка, която променя правилата на играта в света на дамската мода. Съчетавайки структурната естетика на дънките с ненадминатия комфорт на гамашите, тези джинси са идеални за жени, които ценят едновременно стила и комфорта. Те са изработени с високо оформящ колан, така че без усилие преоформят силуета ви, като същевременно придават на профила ви допълнително повдигане.

Цена към момента на прегледа: 71,99 лв

Дамски дънкови стягащи клинове с push-up ефект Bas Bleu Maddie

Дамски клин в деним с дизайн Maddie Bas Bleu с push-up ефект. Приятен еластичен материал. Еластичната талия предотвратява изрязването и помага за оформянето на бедрата и корема. Легените нямат джобове. Нормална дължина до глезените (в зависимост от височината на тялото), мекота: 300 DEN.

Цена към момента на прегледа: 110,49 лв

Модерни дамски син джегингс с прегънат подгъв

Желаете ли да съживите гардероба си и най-вече облеклото си с един от най-удобните видове дрехи? Желаете ли удобни и същевременно модерни панталони? Вземете тези джинси. Те са перфектни. Ще ги оцените по много причини. След като ги опитате, няма да можете да минете без тях. Един чифт панталони и можете бързо и лесно да създадете много варианти на облекло за случая.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Модерни и непреходни джинси за жени с еластична талия

Това е един от най-удобните видове дрехи. Поне една не може да липсва в гардероба на никоя жена. Онези, които са ги опитали, напълно са се поддали на този комфорт. Тези, които знаят, знаят, че един не е достатъчен. Ето един красив и практичен модел.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Модерни дамски черен клин имитация на дънки

Отпускащи дамски джинси на испанската марка Ysabel Mora. Луксозните дамски джинси имат ефектен вид на скини джинси. Предната част е разкъсана на коляното, а долната част на крачолите е украсена с дантела. На гърба има кристал Swarovski на джоба.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Луксозни дамски дълги клинове Guess с декоративни копчета отпред

Черният клинове Себастиан с удобен, модерен и непреходен дизайн ще съживи гардероба ви. Те имат две декоративни копчета отпред.

Цена към момента на прегледа: 116 лв

Еластични джинси за по-малка фигура

Отчайвате ли се понякога, че ръстът ви под 1,65 м не достига на дългокраките модели, на които подхождат всички тоалети от каталога? Тогава не се притеснявайте, защото с тези луксозни джинси, създадени специално за жени с по-малка фигура, ще можете да блеснете направо на модния подиум.

Цветни дънкови клинове за висока фигура

Искате ли дънки, които да са удобни като гамаши? Ние ги предлагаме за вас! Джъмпинг, изработен от еластична плетка за свобода на движенията. Нормална височина на талията. Прилепнала кройка. 2 джоба, пришити отпред. 2 джоба на гърба. Еластична талия. За високи фигури.

Цена към момента на прегледа: 44 лв