Евтини клинове за фитнес залата

Предстои ви да започнете да посещавате фитнес зала и трябва да намерите спортно оборудване? Какво ще кажете за гамаши? Освен това, ако не искате да инвестирате твърде много пари в тях, уверяваме ви, че можете да намерите определено евтини клинове, които няма да ви съсипят. Така че защо да не изглеждате привлекателни и секси, докато спортувате? Можете да избирате от множество кройки, дизайни и цветове. Освен това не е нужно да се притеснявате, че няма да намерите приложение за тях извън фитнеса.

Те са идеални и за други спортни дейности, за свободното време, за приятна разходка или за нормално носене у дома. Важно е също така да не забравяте, че качествените спортни гамаши трябва да са изработени от функционален материал, който отвежда потта и ви държи сухи по всяко време. По този начин не рискувате да се почувствате неудобно или да се простудите. С евтините гамаши можете да се насладите на спортните си постижения в залата на 100%.

Памучни дамски клинове с дълъг крачол, оживени с модни надписи

Няма нищо по-хубаво от практичните и удобни елементи в гардероба ви. Легените определено са едно от тях. Тук в модерен дизайн. Легени, които всеки ще оцени в гардероба си. Памучните легени с надпис са удобни, модерни, неподвластни на времето. Те са много удобни за тялото и нежни към кожата. Също така материалът ги кара да се отличават с функционалните си свойства. В същото време те не губят качеството си дори след време, а запазват формата и устойчивостта на цветовете си.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Евтини три четвърти цветни фитнес клинове

Представете си, че влизате във фитнеса, излъчвате увереност и започвате да тренирате с евтини три четвърти клинове. Забравете за прозаичните черни и сиви дрехи за тренировка, прегърнете ярките цветове, които могат да озарят помещението и да отразят вашата енергична личност. Тези клинове обаче не са просто обикновени клинове. Те са проектирани така, че да обгръщат извивките ви и да подчертават фигурата ви благодарение на прилепналата кройка.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Евтини плюс размер спортни клинове с тропически флорален модел

Открийте извивките си в достъпни спортни клинове, създадени специално за жени с размер плюс. Тези клинове не са просто обикновени клинове, те са с ярък тропически флорален десен, който ще добави цветен и забавен елемент към облеклото ви за тренировка. Яркият принт със сигурност ще направи тренировката ви по-приятна и зареждаща с енергия. Комфортът на тези клин е ненадминат благодарение на широката плоска еластична лента с контрастен подгъв, която осигурява плътно прилепване, без да се прави компромис със стила.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Памучни дълги едноцветни клин в класическа кройка

Не можете да минете без удобни дрехи в гардероба си, които очевидно включват клин? Поддали сте се на очарованието на удобството на клиновете. Мислите ли да се сдобиете с първия си чифт клинове? Трябва ли да подредите облеклото си в по-прозрачна рокля или пола? Носите ли зимнина и наслоявате ли дрехите си през зимата?

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Черни дамски клин Calvin Klein продажба

Дами, пригответе се да навлезете в царството на изискания стил и несравнимия комфорт! Разпродажбата на черни дамски клинове Calvin Klein е тук и носи със себе си буря от сарториално великолепие! Това не са обикновени клинове. Не, това са клинове с логото на Calvin Klein, олицетворение на висшата мода и функционалността. Изработени от еластична памучна плетка, те обгръщат фигурата ви като втора кожа и ви предлагат свобода на движенията с грация и лекота.

Цена към момента на прегледа: 38,49 лв

Дамски дълги шарени спортни клинове с висока талия GYM HARD

Обичате ли спорта? Не можете да си представите живота си без бягане? Спортът е вашата страст? Поддавали ли сте се на ефекта на ендорфините? Тогава вярвайте, че за да постигнете целите си, трябва да си купите качествено спортно облекло. Тези клинове определено са едни от най-необходимите. Галашите с шарка GYM HARD са модерни, висококачествени и удобни. Те са създадени за вашия спорт, тренировка у дома, на открито или във фитнес залата.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Ярко оранжев спортен клин Boprix със скрит джоб на талията

Хей, виждали ли сте тези яркооранжеви спортни клинове Boprix със скрит джоб на талията? Говорим за среща на модата с функцията! В това малко джобче можете да съхранявате ключовете си, телефона си или дори баничка с мюсли. Да не забравяме и дължината на капри – идеална за показване на тренираните ви прасци и глезени. Тези клинове са създадени за движение, независимо дали отивате във фитнеса, тичате или просто тичате по задачи.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамски едноцветни класически клин под коляното големи размери

Основен памучен клин за дами с по-пълни форми с удобна дължина под коляното. Легените са подходящи за спорт и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 8,99 лв

Легени с висока талия и мрежеста вложка

С прилепнала кройка тези клин се носят като втора кожа и гарантират комфорт по всяко време. Странични вложки от мрежа за оригинален външен вид. Широка двойна талия с вътрешен ластик. Вътрешен колан на талията с еластична еластична мрежа. Странично V-образно деколте с мрежеста вложка за създаване на джоб за телефон. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Удобни функционални спортни клин с висока талия

Наслаждавате ли се на практични дрехи, които същевременно са модерни, непреходни, удобни и универсални? Тогава ще оцените тези клин. Те ще ви правят само най-добрата компания, и то не само при спортни занимания. Спортен клин Smoked Color Block от Trendyol е създаден за вашето удоволствие от спорта, заниманията през свободното време. Те са подходящи и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дълги клин в класическа кройка с ефективна висока талия

Дамските клин Koton в монохромно черно с висока талия са модерни, удобни и неподвластни на времето. Те са изработени от висококачествен и приятен материал. Ефектът се подсилва от високата еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Удобни къси клинове с дантела – 2 бр. в пакета

Каква дреха не може да липсва в гардероба на никоя жена? Изделие, което се отличава с удобство и гъвкавост? Независимо дали сте от любителите с богата колекция от клинове в гардероба си или, напротив, сте избрали този вид облекло, тогава ще приветствате този удобен пакет от две части. Всеки ще оцени късите клинове по много причини.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Спортен дълъг розов клин с щампа на талията

Женските спортен клин Trendyol в розово са оживени с щампа на талията. Легените са изработени от висококачествен, издръжлив и удобен материал. Те запазват формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Евтини Черни дамски клинове за фитнес Fitforce LIPARI

Дамските фитнес клинове Fitforce LIPARI са идеални за фитнес залата или за други спортни дейности. Еластичният материал и удобната кройка осигуряват комфорт по време на движение.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамски качествен къс клин в черно и бяло

Черно-белите къс клин Aretha са подходящи за спорт и като част от лятното ви спортно-ежедневно облекло. Клинът е изработен от удобен, еластичен материал. Те запазват формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Удобни дълги дамски коледен клин с коледен модел

Коледен клин в удобна класическа кройка, които ще оцените в гардероба си не само по Коледа. Дамските дълъг клин с коледен мотив са с еластична талия. Те са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Дамски черни дълги спортни клинове с по-висока талия

Спортовите клинове GYM HARD са проектирани с по-висока талия. Те са съживени с щампа отстрани. Дамските спортни клинове с дълги крачоли са изработени от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Дълги дамски клинове в плътен цвят, изработени от удобен материал

Те са изключително удобни. Те създават много варианти на стилни тоалети. Те имат много приложения. Те могат да се носят практически през цялата година. Можете да ги покажете или да направите страхотна тренировка с тях.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Цветни дамски фитнес клинове с по-висока талия и 3/4 дължина на крачолите

Ддамски фитнес клинове Axis PINK FITNESS LEGGINGS 3/4. Те са много удобни и имат впечатляващ принт и цветова гама. Клинът има двоен колан за по-голямо удобство. Отпред има лъскаво лого.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дамски функционални клин за фитнес STRIPES – IRON AESTHETICS

Дамски компресиращи клинове Iron Aesthetics за жени, които се грижат за спортното си облекло не само по време на ежедневните тежки тренировки. Разтегливият материал на клинове гарантира максимален комфорт и гъвкавост по време на тренировка, за което спомага и отличната дишаемост.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Дамски три четвърти спортни клинове с модерен модел

Незаменимата основа за спортното ви облекло. Качествена част за вашето неограничено движение. Наслаждавайте се пълноценно на спорта и всички дейности на открито. И това е благодарение на този качествен елемент под формата на спортен къс клин.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Едноцветни клинове GYM HARD с висока талия

Не липсва в гардероба на нито една жена. Един определено не е достатъчен. Тук в качествен дизайн. Подходящ за спорт и ежедневно носене през цялата година. От пръв поглед те заслепяват с приятен цвят.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамски клинове бермуди, изработени от еластичен памук

Лесната кройка на тези бермуди е идеална за поддръжка и удобно носене! Освен това са изработени от удобна еластична материя, която се адаптира към фигурата ви. Еластичен колан.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Удобни дамски спортни клинове с модерен дизайн

Спортен клин за жени Bas Bleu Enigma. Невероятни дамски спортни гамаши с дълги крачоли. Моделът е с висока талия и е украсен с дизайнерска шарка. Клинът е изработен от еластична и напълно покриваща материя, която е дишаща и отвежда влагата и потта от тялото.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

1 2 3