Еластичен клин от дънки

Дънковите еластични гамаши могат да имат много лица. Страхотно е, че изглеждат като класически дънки. Но между тях има една малка, всъщност голяма разлика. Те пасват като ръкавица, не се повдигат и не притискат никъде. Накратко. Те винаги са на мястото си. Ултрамеките модели са много удобни, защото обгръщат добре силуета на жената и буквално я превръщат в произведение на изкуството. Дамски панталони с ластик и по-висока талия, които визуално удължават краката. В същото време те стесняват и изтъняват талията. Благодарение на по-високия колан те не само ще осигурят комфорт през студения сезон, но и няма да ви дърпат на гърба!

Можете също така да укрепите самочувствието си с еластични гамаши за зимата. Имитациите на дънки просто летят, дори ако носите дънки с ботуши. Моделът с дизайн от деним и изкуствена кожа е просто модерен! По-младите жени ще бъдат очаровани от модерните еластични гамаши с перфорация. В предната част има прорези на коленете и по дължината на бедрото. Десените от еластичен деним не спират да изненадват с асиметричните си и етнически модели.

Дамски дънкови стягащи клинове с push-up ефект Bas Bleu Maddie

Дамски клин в деним с дизайн Maddie Bas Bleu с push-up ефект. Приятен еластичен материал. Еластичната талия предотвратява изрязването и помага за оформянето на бедрата и корема. Легените нямат джобове. Нормална дължина до глезените (в зависимост от височината на тялото), мекота: 300 DEN.

Цена към момента на прегледа: 110,49 лв

Модерни дамски син джегингс с прегънат подгъв

Желаете ли да съживите гардероба си и най-вече облеклото си с един от най-удобните видове дрехи? Желаете ли удобни и същевременно модерни панталони? Вземете тези джинси. Те са перфектни. Ще ги оцените по много причини. След като ги опитате, няма да можете да минете без тях. Един чифт панталони и можете бързо и лесно да създадете много варианти на облекло за случая.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Модерни дамски черен клин имитация на дънки

Отпускащи дамски джинси на испанската марка Ysabel Mora. Луксозните дамски джинси имат ефектен вид на скини джинси. Предната част е разкъсана на коляното, а долната част на крачолите е украсена с дантела. На гърба има кристал Swarovski на джоба.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Еластични джинси за по-малка фигура

Отчайвате ли се понякога, че ръстът ви под 1,65 м не достига на дългокраките модели, на които подхождат всички тоалети от каталога? Тогава не се притеснявайте, защото с тези луксозни джинси, създадени специално за жени с по-малка фигура, ще можете да блеснете направо на модния подиум.

Модерни къси черни джинси в деним вид

Удобството на гамашите и стилът на дънките – това са гамашите Isabella с контрастна гънка. Височина от талията до пъпа. Плосък еластичен колан с примки за колан. Имитация на муха. Джобове с контрастни шевове. Пришит подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Модерни дънкови клинове за жени Точка с Push-Up ефект

Не е задължително клиновете да са семпли или едноцветни. Обхватът на съвременните тенденции е много разнообразен и затова сега ви предлагаме тези изящни и много стилни дънкови клинове Dot от Ysabel Mora със зашеметяващ Push-Up ефект перфектно ще подчертаят изяществото на фигурата ви и особено пълнотата на формата на задните ви части.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Цветни дънкови клинове за висока фигура

Искате ли дънки, които да са удобни като гамаши? Ние ги предлагаме за вас! Джъмпинг, изработен от еластична плетка за свобода на движенията. Нормална височина на талията. Прилепнала кройка. 2 джоба, пришити отпред. 2 джоба на гърба. Еластична талия. За високи фигури.

Цена към момента на прегледа: 44 лв