Клин до камбаната

През последните години жените се влюбиха в носенето на клинове, защото те са много удобни и практични. Това не е по-различно при клиновете с камбанки. Моделът от деним с камбанка и еластична талия е един от най-актуалните модели и основна част от гардероба на по-зрелите жени. Камбаните никога не разочароват. Подходящи са за носене у дома, за спортни дейности и за свободното време. Те ще ви накарат да се чувствате напълно естествено и удобно по време на разходка. Камбаните визуално издължават фигурата, затова са особено популярни сред дамите с по-нисък ръст.

Вечните гамаши с камбанки са били носени от нашите баби и майки, така че защо да не ги включим в гардероба на младото поколение? Класическата кройка оформя сензационно фигурата. Независимо дали сте избрали черен или цветен, винаги ще постигнете успех. Легените с ръкави тип “камбанка” могат да се купят с по-широки или по-слаби ръкави тип “камбанка”. Идеална е комбинацията от по-висок еластичен колан и модерен многоцветен нюанс.

Сиви елегантни дамски клинове с удобна еластична талия

Бегинсите с оригинална и много удобна кройка ще оформят игриво извивките ви и ще очертаят перфектен силует, без да ви стягат. Еластична комфортна талия. Широките краища на крачолите визуално удължават фигурата. Могат да се перат в пералня.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Десенирани клинове големи размери с камбанка и отслабващ ефект

Пегинсите се превърнаха в основна част от гардероба на почти всяка жена. Не само заради тяхното удобство. Десенираните клинове са чудесен начин да добавите малко забавление и индивидуалност към облеклото си. Отслабващият ефект на камбаната е идеален за жени с размер плюс, които искат да покажат своите извивки, като същевременно се чувстват удобно и уверено. Незаменимите ботуш-легингси спечелиха сърцата ни с графичния си дизайн.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Едноцветни дамски клинове с камбанки с основна дължина

Панталон с копчета с основна дължина, дамско спортно облекло по мярка. Талията е ушита с по-широк ластик. Клинът е едноцветен. На талията има лого.

Цена към момента на прегледа: 58 лв