Клин за бягане

В гардероба на всеки спортист ще намерите клинове за бягане. Независимо дали сте мъж или жена, при бягане не можете без функционален клин. Само така сами ще усетите свободата на движение и комфорта в спорта. Изборът на правилните клинове за бягане може да бъде скучна работа. Фокусирайте се само върху модели, които не пречат на движението ви и поддържат мускулите ви на правилната температура. Ако нямате доказан размер, трябва да пробвате клиновете си, да направите няколко клека и да ги разтегнете. Знаеш ли защо? Клинът не трябва да е твърде свободен или стегнат! Напоследък хората харесват гъвкави модели с по-широка талия с джоб. Някой предпочита шнур.

Дължината на панталоните също е много важна. Клинът за бягане трябва да отговаря на изискванията за комфорт, в противен случай след тренировка ще имате само ожулена кожа между прасците, за която ще се погрижат глупаво повдигнати шевове. Необходимо е да се съсредоточите върху ципове, за да се улесни обличането. Ципове поставени на ахилесовото сухожилие не удрят черното! Клинът за бягане трябва да бъде изработен от функционален материал, който отвежда потта. Днес има различни технологии, дизайни, изолирани и ветроустойчиви модели. И накрая, обърнете внимание на функциите за безопасност!

Памучни дамски клинове с дълъг крачол, оживени с модни надписи

Няма нищо по-хубаво от практичните и удобни елементи в гардероба ви. Легените определено са едно от тях. Тук в модерен дизайн. Легени, които всеки ще оцени в гардероба си. Памучните легени с надпис са удобни, модерни, неподвластни на времето. Те са много удобни за тялото и нежни към кожата. Също така материалът ги кара да се отличават с функционалните си свойства. В същото време те не губят качеството си дори след време, а запазват формата и устойчивостта на цветовете си.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Модерни дамски клин с висока талия и модел на галактика

Представете си грандиозно виждане за стил, проявление на модата, което надхвърля земното и ви пренася в неземна вселена. Представям ви, скъпи ценители на елегантността, един шедьовър в облеклото – модни дамски клин с великолепна висока талия и бляскава галактическа шарка. Какво би могло да бъде по-завладяващо, по-спиращо дъха от тези великолепни клин? Те не са просто дреха, а симфония от артистичност и комфорт, свидетелство за разкрепостеността на съвременната жена.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Евтини плюс размер спортни клинове с тропически флорален модел

Открийте извивките си в достъпни спортни клинове, създадени специално за жени с размер плюс. Тези клинове не са просто обикновени клинове, те са с ярък тропически флорален десен, който ще добави цветен и забавен елемент към облеклото ви за тренировка. Яркият принт със сигурност ще направи тренировката ви по-приятна и зареждаща с енергия. Комфортът на тези клин е ненадминат благодарение на широката плоска еластична лента с контрастен подгъв, която осигурява плътно прилепване, без да се прави компромис със стила.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Цветни дамски спортни клинове с висока талия и практичен джоб

Ако обичате цветни спортни облекла, клиновете HKMX Oh My Squat Fleur не бива да липсват в гардероба ви. Еластичната материя се адаптира добре към тялото, а широкият колан държи клинове на място. Отстрани има джобове за телефон, а от вътрешната страна на колана – малък джоб за ключове.

Цена към момента на прегледа: 47,99 лв

Дамски клинове Tommy Hilfiger с висока талия и геометрична шарка

Дами и любители на клинове, дръжте очите си нащрек! Разгледайте най-новата стилна сензация, която завладя нацията: дамските клинове Tommy Hilfiger. Те не са просто обикновени, обичайни клинове, не. Това са клинове с отношение. Те не само прилепват към извивките ви, но и ги възхваляват със супер тясна кройка и висока талия, която направо моли да бъде съчетана с изрязан тишърт или oversize пуловер.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Луксозни сиви спортни клин Nike с висока талия

Луксозни сиви спортни клин Nike с висока талия! Те са сбъднатата мечта на всеки фитнес ентусиаст! Представете си да се вмъкнете в тези елегантни, прилепнали по тялото клинове, които са толкова меки, че ще забравите, че изобщо носите нещо. Дизайнът с висока талия е не само модерен, но и практичен, като осигурява оптимална опора по време на високоинтензивни кардио тренировки или предизвикателни йога пози.

Цена към момента на прегледа: 348 лв

Бягане розови функционални дамски клин с висока талия

Не само че изглеждат страхотно, но и предлагат редица предимства, които ще направят бягането и тренировките ви по-удобни и ефективни. Дизайнът с висока талия гарантира, че клин остават на мястото си, докато се движите, така че не е нужно да се притеснявате за постоянното им коригиране по време на тренировка.

Цена към момента на прегледа: 175 лв

Модерен и удобен дълъг изолиран спортен клин със странични вложки

Теплите клинове със странични вложки са една от 100% удобните части на женския гардероб! Широк плосък ластик на талията. Контрастни странични вложки от външната страна на крачолите.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамски дълги шарени спортни клинове с висока талия GYM HARD

Обичате ли спорта? Не можете да си представите живота си без бягане? Спортът е вашата страст? Поддавали ли сте се на ефекта на ендорфините? Тогава вярвайте, че за да постигнете целите си, трябва да си купите качествено спортно облекло. Тези клинове определено са едни от най-необходимите. Галашите с шарка GYM HARD са модерни, висококачествени и удобни. Те са създадени за вашия спорт, тренировка у дома, на открито или във фитнес залата.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Ярко оранжев спортен клин Boprix със скрит джоб на талията

Хей, виждали ли сте тези яркооранжеви спортни клинове Boprix със скрит джоб на талията? Говорим за среща на модата с функцията! В това малко джобче можете да съхранявате ключовете си, телефона си или дори баничка с мюсли. Да не забравяме и дължината на капри – идеална за показване на тренираните ви прасци и глезени. Тези клинове са създадени за движение, независимо дали отивате във фитнеса, тичате или просто тичате по задачи.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамски спортни клинове Nike в тъмносиньо за

Тъмносините дамски спортни клинове Nike Pro са проектирани с оглед на нуждите на съвременните жени, водещи активен начин на живот. Прилепналата кройка на тези клинове ще подчертае извивките ви и ще ви придаде елегантен и полиран вид. Печатът на логото на Nike отстрани придава на тези клинове нотка на стил. Еластичната талия на тези клинове осигурява удобно прилягане и ви позволява да се движите свободно по време на тренировка.

Цена към момента на прегледа: 95,90 лв

Цветни фитнес спортни клин от функционален материал Triumph Triaction

Спортен човек ли сте по душа и тяло? Не можете да си представите живота си без спорт? Тичането е вашата любов? Обичате ли физическата активност и силата на ендорфините? В тази връзка иска да заложите на придобиването на качествено облекло, което оказва значително влияние върху самото ви представяне. Тези спортни клин са ключът. Спортните клин Triaction на известната марка Triumph привличат погледите с дизайна си, а и в тях няма да избягате от вниманието. Те ще подчертаят вашия стил. Ще бъдете в.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Удобни функционални дълги клин Adidas не само за спорт

Зависи ли ви от качеството? Не сте ли безразлични към околната среда? Обичате спорта? Искате подходящо облекло за дейности през свободното време? Тогава всички параметри отговарят на тези клин. Клин от колекцията Performance на известната марка Adidas се отличават както с кройка, така и с материал и външен вид. Модерни, стилни, неподвластни на времето, удобни.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Легени с висока талия и мрежеста вложка

С прилепнала кройка тези клин се носят като втора кожа и гарантират комфорт по всяко време. Странични вложки от мрежа за оригинален външен вид. Широка двойна талия с вътрешен ластик. Вътрешен колан на талията с еластична еластична мрежа. Странично V-образно деколте с мрежеста вложка за създаване на джоб за телефон. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Удобни функционални спортни клин с висока талия

Наслаждавате ли се на практични дрехи, които същевременно са модерни, непреходни, удобни и универсални? Тогава ще оцените тези клин. Те ще ви правят само най-добрата компания, и то не само при спортни занимания. Спортен клин Smoked Color Block от Trendyol е създаден за вашето удоволствие от спорта, заниманията през свободното време. Те са подходящи и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Черен клин Puma Active

Не само за всички любители на спорта и активния начин на живот. Всяко момиче и жена обича клин. Ако искате перфектен модел, който да предлага многостранна употреба през цялата година и да ви направи най-добрия партньор не само когато тренирате у дома, във фитнеса или навън, тогава заложете на тези дамски спортни клинове.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Cпортен зимен ватиран клин за бягане Utopy

Стилът върви ръка за ръка с увереността. А термобельото Aurora, произведено в Чехия, определено е стилно. Те ще ви топлят през много зимни сезон. На какви изисквания според вас трябва да отговарят перфектните клинове? Ако търсите перфектно прилягаща кройка, удобна материя и уникален дизайн, току-що сте ги открили.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Термо клин с висока еластична талия в камуфлажен стил

Наслаждавате ли се на качеството? Харесвате ли практичните елементи в гардероба си? Обичате ли непреходни модели, които пленяват и с функционалността си? Тогава няма как да пропуснете тези термобельо в стилен десен.

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Бели дамски спортни клинове с мраморен модел

Няма по-удобен елемент, който да предлага множество приложения. Тук има впечатляващ модел. Легени, които могат да се използват за много случаи и подчертават оригиналността на облеклото ви. Този модел е задължителен елемент от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Спортен дълъг розов клин с щампа на талията

Женските спортен клин Trendyol в розово са оживени с щампа на талията. Легените са изработени от висококачествен, издръжлив и удобен материал. Те запазват формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Евтини Черни дамски клинове за фитнес Fitforce LIPARI

Дамските фитнес клинове Fitforce LIPARI са идеални за фитнес залата или за други спортни дейности. Еластичният материал и удобната кройка осигуряват комфорт по време на движение.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамски удобни бели клинове с дължина 3/4 Desigual

Женски 3/4 клин Desigual. Много хубав дамски 3/4 клин в бяло е изработен от удобен еластичен материал. На крачето има приличен надпис.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Дамски качествен къс клин в черно и бяло

Черно-белите къс клин Aretha са подходящи за спорт и като част от лятното ви спортно-ежедневно облекло. Клинът е изработен от удобен, еластичен материал. Те запазват формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

дълъг клин с висока талия Camo Pink във вечен модел

Искате да сте стилни? Обичате ли удобните дрехи? Харесвате ли универсални елементи, с които можете да създавате много варианти на облекло? Отдавате ли значение на качеството на материала и кройката? Тогава тези клинове трябва да присъстват в гардероба ви. Дамските клинове Camo Pink пасват идеално и са подходящи за всеки. Комфортен модел, с който можете да се наслаждавате не само на свободното време, но и на ежедневното носене.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

1 2 3