Клин за възрастни хора

Вие не сте от жените, които търсят последните модни тенденции? Заложете на класиката, защото само така винаги ще бъдете себе си. По-възрастните поколения се чувстват комфортно с модерните дрехи, но ако не се чувствате добре в кожата си, няма смисъл да ги носите. Ще харесате черно-белите карирани клинове от жарсе, защото са перфектно съчетание с туники и пуловери. Същото не важи за клиновете с шипове отстрани. Топлият жоржет и еластан осигуряват свободна кройка за женската фигура.

Голямо предизвикателство са цветните спортни гамаши в етно стил с кристали. На пръв поглед те предлагат лукс. Дънковите клинове с камбанки са особено ценени от жените на средна възраст. Клинът с камбана визуално удължава фигурата и по този начин значително отслабва. За по-възрастните хора могат да се препоръчат клинове с цип над глезена в черно, клинове в ярки цветове с три четвърти дължина и по-широк ластик на талията или секси дълги клинове с подсилена яка.

Функционални изолирани клин Loap за планината

Перфектните клин, които ще ви осигурят топлина и комфорт по време на планинските ви приключения? Функционални изолирани клин Loap! Тези клин са проектирани с най-висококачествени материали, за да ви осигурят максимален комфорт и защита. Благодарение на функционалния дишащ материал тези клин ще отвеждат влагата от тялото ви, за да ви осигурят сухота и комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Сиви елегантни дамски клинове с удобна еластична талия

Бегинсите с оригинална и много удобна кройка ще оформят игриво извивките ви и ще очертаят перфектен силует, без да ви стягат. Еластична комфортна талия. Широките краища на крачолите визуално удължават фигурата. Могат да се перат в пералня.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Модерни дамски клин с висока талия и модел на галактика

Представете си грандиозно виждане за стил, проявление на модата, което надхвърля земното и ви пренася в неземна вселена. Представям ви, скъпи ценители на елегантността, един шедьовър в облеклото – модни дамски клин с великолепна висока талия и бляскава галактическа шарка. Какво би могло да бъде по-завладяващо, по-спиращо дъха от тези великолепни клин? Те не са просто дреха, а симфония от артистичност и комфорт, свидетелство за разкрепостеността на съвременната жена.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Евтини плюс размер спортни клинове с тропически флорален модел

Открийте извивките си в достъпни спортни клинове, създадени специално за жени с размер плюс. Тези клинове не са просто обикновени клинове, те са с ярък тропически флорален десен, който ще добави цветен и забавен елемент към облеклото ви за тренировка. Яркият принт със сигурност ще направи тренировката ви по-приятна и зареждаща с енергия. Комфортът на тези клин е ненадминат благодарение на широката плоска еластична лента с контрастен подгъв, която осигурява плътно прилепване, без да се прави компромис със стила.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Кафяви кожени изолирани зимни клин за ботуши

Кафявите кожени изолирани клин за зимни ботуши са стилен и практичен избор за жените, които жадуват за комфорт и топлина през студения сезон. Тези клин, специално от Ysabel Mora, са проектирани с имитация на кожа, която осигурява елегантна, изтънчена естетика, като същевременно предлага превъзходната функционалност на обикновените клин. Сполучливата имитация на кожа в тези клин им придава луксозен вид, който често се свързва с висшата мода. Не става въпрос обаче само за външния вид. Вътрешността на тези клин съдържа мека повърхност, която осигурява изключителен комфорт при носене.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Три четвърти едноцветни клинове с дантелена вложка

Елегантен дамски клин Velia с дължина ¾. Приятното памучно трико е украсено с деликатна дантелена украса на крачолите. Легените са удобни, модерни и непреходни.

Цена към момента на прегледа: 32,99 лв

Изолирани клин Basbleu Blair с висока оформяща талия

Представяме ви иновативни изолирани джинси с push-up ефект от колекцията Blair на Basbleu, марка, която променя правилата на играта в света на дамската мода. Съчетавайки структурната естетика на дънките с ненадминатия комфорт на гамашите, тези джинси са идеални за жени, които ценят едновременно стила и комфорта. Те са изработени с високо оформящ колан, така че без усилие преоформят силуета ви, като същевременно придават на профила ви допълнително повдигане.

Цена към момента на прегледа: 71,99 лв

Десенирани клинове големи размери с камбанка и отслабващ ефект

Пегинсите се превърнаха в основна част от гардероба на почти всяка жена. Не само заради тяхното удобство. Десенираните клинове са чудесен начин да добавите малко забавление и индивидуалност към облеклото си. Отслабващият ефект на камбаната е идеален за жени с размер плюс, които искат да покажат своите извивки, като същевременно се чувстват удобно и уверено. Незаменимите ботуш-легингси спечелиха сърцата ни с графичния си дизайн.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Памучни дълги едноцветни клин в класическа кройка

Не можете да минете без удобни дрехи в гардероба си, които очевидно включват клин? Поддали сте се на очарованието на удобството на клиновете. Мислите ли да се сдобиете с първия си чифт клинове? Трябва ли да подредите облеклото си в по-прозрачна рокля или пола? Носите ли зимнина и наслоявате ли дрехите си през зимата?

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Модерен и удобен дълъг изолиран спортен клин със странични вложки

Теплите клинове със странични вложки са една от 100% удобните части на женския гардероб! Широк плосък ластик на талията. Контрастни странични вложки от външната страна на крачолите.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Легени с висока талия и мрежеста вложка

С прилепнала кройка тези клин се носят като втора кожа и гарантират комфорт по всяко време. Странични вложки от мрежа за оригинален външен вид. Широка двойна талия с вътрешен ластик. Вътрешен колан на талията с еластична еластична мрежа. Странично V-образно деколте с мрежеста вложка за създаване на джоб за телефон. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Удобни дълги клин тип “зебра” с еластична талия

Удобните клин с животински щампи в оранжево и черно са модерни и неподвластни на времето. Подходящи са за ежедневно носене и за дейности през свободното време, спорт. Имат типична еластична талия, която осигурява максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Дамски дънкови стягащи клинове с push-up ефект Bas Bleu Maddie

Дамски клин в деним с дизайн Maddie Bas Bleu с push-up ефект. Приятен еластичен материал. Еластичната талия предотвратява изрязването и помага за оформянето на бедрата и корема. Легените нямат джобове. Нормална дължина до глезените (в зависимост от височината на тялото), мекота: 300 DEN.

Цена към момента на прегледа: 110,49 лв

Черен клин Puma Active

Не само за всички любители на спорта и активния начин на живот. Всяко момиче и жена обича клин. Ако искате перфектен модел, който да предлага многостранна употреба през цялата година и да ви направи най-добрия партньор не само когато тренирате у дома, във фитнеса или навън, тогава заложете на тези дамски спортни клинове.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Levi’s Дълъг черен дамски клин

Когато ги обуете, веднага попадате под влиянието на комфорта, който носят. Легените не могат да липсват в облеклото ви. А един определено не е достатъчен. Няма по-удобен и практичен вид облекло. Легените са безсмъртни. Представяме ви качествен и стилен модел на емблематична марка.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Модерни дамски син джегингс с прегънат подгъв

Желаете ли да съживите гардероба си и най-вече облеклото си с един от най-удобните видове дрехи? Желаете ли удобни и същевременно модерни панталони? Вземете тези джинси. Те са перфектни. Ще ги оцените по много причини. След като ги опитате, няма да можете да минете без тях. Един чифт панталони и можете бързо и лесно да създадете много варианти на облекло за случая.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Евтини клинове големи размери с дължина 7/8 украсени с макраме

Искате ли да добавите интересен елемент към колекцията си от клинове? Искате ли да освежите ефективно облеклото си? Тогава заложете на този модел клинове. Те са подходящи за дами с всякакъв тип тяло. Те се отличават с кройка и материал. Предлагат многостранна употреба. Дамските клинове с макраме с удобна дължина 7/8 са изработени от висококачествен, еластичен и удобен материал. Благодарение на това те пасват идеално, не се мачкат и не се нагъват по никакъв начин.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Зелени зимни изолирани клинове за планината

Изолираните клинове с висока талия, оформящи тялото, ви позволяват да тренирате комфортно дори в сутрешните студове и студените дни. Те са идеални за есента и зимата за дейности на открито на чист въздух – няма значение дали тичате, ходите или сте избрали скандинавското ходене.

Цена към момента на прегледа: 173 лв

Карирани дамски клинове към пуловер

Лечебните гамаши Top Secret LADY’S LEGGINS перфектно изпълняват функцията на класически панталон или дънки. Техните симпатични кройки, материали и дизайн ще се впишат лесно в утвърдения ви гардероб и ще се адаптират към вашия стил. Можете да ги носите с тениски, блузи и туники от всякакъв вид.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Памучни спортен клин с щампи в класическа удобна кройка

Нашата любима дамска дреха са клиновете с принт, изработени от меко и еластично трико! Чудесно съчетание с пуловер, тениска или дълга риза, идеално за ежедневно носене и спортни дейности. Еластична талия. Отпечатано. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Полупрозрачен черен чорапогащник

Атрактивен клин, изработен от мек чорапен материал. В практична опаковка от два броя.

Черни дамски клинове с леопардови вложки

Черен дамски памучен клин с леопардов принт и еластична талия. Легените са изработени от гладка, еластична материя. Чудесен елемент за ежедневно носене, тренировки, но и за стилно излежаване.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дамски три четвърти спортни клинове с модерен модел

Незаменимата основа за спортното ви облекло. Качествена част за вашето неограничено движение. Наслаждавайте се пълноценно на спорта и всички дейности на открито. И това е благодарение на този качествен елемент под формата на спортен къс клин.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Едноцветни клинове GYM HARD с висока талия

Не липсва в гардероба на нито една жена. Един определено не е достатъчен. Тук в качествен дизайн. Подходящ за спорт и ежедневно носене през цялата година. От пръв поглед те заслепяват с приятен цвят.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

1 2 3