Клин за отслабване на корема и талията

Ако търсите клин, който ще отслабне талията и корема ви, значи сте прави! Клинът за отслабване е подходящ за дама от всички възрасти, както и за всякакви фигури! Изобщо няма значение дали е стройно момиче или дама в цял ръст. Определено няма да се опозорите с отслабващи клинове.

Клинът ще създаде перфектни секси извивки, които ще се харесат на всички. Освен това са абсолютно удобни и не се задавят никъде, така че всяка жена наистина ще се влюби в тях! Има няколко дизайна и разфасовки, от които да избирате, важно е да се уверите, че черният цвят е идеален, тъй като оптически отслабва. Те ще подхождат на всеки тоалет и ще бъдете напълно неустоим.

Дамски цветни клин Desigual с редовна дължина и модерен принт

Няма нищо по-хубаво от практичните и удобни дрехи. Кой не би се съгласил, нали? И в това отношение гамашите категорично печелят. Независимо дали имате достатъчно или не, просто оценявате поне един качествен чифт в гардероба си. В този случай можете да разчитате на този модел. Кой би си помислил, че класически клинове могат да бъдат толкова оригинални?

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Цветни дамски спортни клинове с висока талия и практичен джоб

Ако обичате цветни спортни облекла, клиновете HKMX Oh My Squat Fleur не бива да липсват в гардероба ви. Еластичната материя се адаптира добре към тялото, а широкият колан държи клинове на място. Отстрани има джобове за телефон, а от вътрешната страна на колана – малък джоб за ключове.

Цена към момента на прегледа: 47,99 лв

Дамски дълги шарени спортни клинове с висока талия GYM HARD

Обичате ли спорта? Не можете да си представите живота си без бягане? Спортът е вашата страст? Поддавали ли сте се на ефекта на ендорфините? Тогава вярвайте, че за да постигнете целите си, трябва да си купите качествено спортно облекло. Тези клинове определено са едни от най-необходимите. Галашите с шарка GYM HARD са модерни, висококачествени и удобни. Те са създадени за вашия спорт, тренировка у дома, на открито или във фитнес залата.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Цветни фитнес спортни клин от функционален материал Triumph Triaction

Спортен човек ли сте по душа и тяло? Не можете да си представите живота си без спорт? Тичането е вашата любов? Обичате ли физическата активност и силата на ендорфините? В тази връзка иска да заложите на придобиването на качествено облекло, което оказва значително влияние върху самото ви представяне. Тези спортни клин са ключът. Спортните клин Triaction на известната марка Triumph привличат погледите с дизайна си, а и в тях няма да избягате от вниманието. Те ще подчертаят вашия стил. Ще бъдете в.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Удобни функционални дълги клин Adidas не само за спорт

Зависи ли ви от качеството? Не сте ли безразлични към околната среда? Обичате спорта? Искате подходящо облекло за дейности през свободното време? Тогава всички параметри отговарят на тези клин. Клин от колекцията Performance на известната марка Adidas се отличават както с кройка, така и с материал и външен вид. Модерни, стилни, неподвластни на времето, удобни.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Легени с висока талия и мрежеста вложка

С прилепнала кройка тези клин се носят като втора кожа и гарантират комфорт по всяко време. Странични вложки от мрежа за оригинален външен вид. Широка двойна талия с вътрешен ластик. Вътрешен колан на талията с еластична еластична мрежа. Странично V-образно деколте с мрежеста вложка за създаване на джоб за телефон. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Удобни функционални спортни клин с висока талия

Наслаждавате ли се на практични дрехи, които същевременно са модерни, непреходни, удобни и универсални? Тогава ще оцените тези клин. Те ще ви правят само най-добрата компания, и то не само при спортни занимания. Спортен клин Smoked Color Block от Trendyol е създаден за вашето удоволствие от спорта, заниманията през свободното време. Те са подходящи и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дълги клин в класическа кройка с ефективна висока талия

Дамските клин Koton в монохромно черно с висока талия са модерни, удобни и неподвластни на времето. Те са изработени от висококачествен и приятен материал. Ефектът се подсилва от високата еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Спортни дълги клин Under Armour с джоб на талията

Как да се насладите максимално на всяка спортна дейност? Искате ли да се отдадете на неповторимото удоволствие от спорта и в същото време искате да имате стилно облекло? Тогава тези дамски спортни клин са за вас. Те мислят за всичко в рамките на дизайна. Дамските спортни клин Under Armour са истинска любов от пръв поглед или при бягане, или при всяка друга физическа активност.

Цена към момента на прегледа: 62 лв

Дълъг модерен дамски едноцветен елегантен клин с изрязани части

Те са изключително удобни. Те могат да се носят през цялата година. На пръв поглед те са неразличими от панталоните. За разлика от тях те предлагат повече комфорт. С тях можете да създадете елегантни, секси и спортни тоалети. Легени, които просто не могат да липсват в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Cпортен зимен ватиран клин за бягане Utopy

Стилът върви ръка за ръка с увереността. А термобельото Aurora, произведено в Чехия, определено е стилно. Те ще ви топлят през много зимни сезон. На какви изисквания според вас трябва да отговарят перфектните клинове? Ако търсите перфектно прилягаща кройка, удобна материя и уникален дизайн, току-що сте ги открили.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Термо клин с висока еластична талия в камуфлажен стил

Наслаждавате ли се на качеството? Харесвате ли практичните елементи в гардероба си? Обичате ли непреходни модели, които пленяват и с функционалността си? Тогава няма как да пропуснете тези термобельо в стилен десен.

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Черен клин от изкуствена кожа, украсени с дантела отстрани

Това ли са удобните елементи, които пленяват от пръв поглед и никога не омръзват? Харесвате ли качествени дрехи, които се отличават с висока производителност и гъвкавост? Разширете гардероба си с този модел. Легени от имитация на кожа с дантелени елементи ще ви пленят от пръв поглед.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

дълъг клин с висока талия Camo Pink във вечен модел

Искате да сте стилни? Обичате ли удобните дрехи? Харесвате ли универсални елементи, с които можете да създавате много варианти на облекло? Отдавате ли значение на качеството на материала и кройката? Тогава тези клинове трябва да присъстват в гардероба ви. Дамските клинове Camo Pink пасват идеално и са подходящи за всеки. Комфортен модел, с който можете да се наслаждавате не само на свободното време, но и на ежедневното носене.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Дамски три-четвърти спортни клинове с висока талия Nessisport

Открийте уникалния дизайн на Selva Sand! Открийте магията на дивите звуци и цветове във впечатляваща тропическа пустиня. Слушайте trelelos cálaos, tucánes y cacatúas! Натрупайте енергия от безбройните богатства на джунглата и красотата на нейните обитатели.

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Клин за фитнес с висока талия Nebbia с модерен принт

Дамските клинове Nebbia High-Waist Performance Leggings с шарен дизайн впечатляват с външния си вид. Те ще ви спечелят с комфорта си. Те се отличават с качество на изработката. Цветният дамски клин е с дълги крачоли и еластична горна част на талията. Благодарение на кройката и материала те прилягат идеално, осигуряват комфорт, не ограничават движенията, не се навиват и не се свличат.

Цена към момента на прегледа: 125 лв

Дамски три четвърти спортни клинове с модерен модел

Незаменимата основа за спортното ви облекло. Качествена част за вашето неограничено движение. Наслаждавайте се пълноценно на спорта и всички дейности на открито. И това е благодарение на този качествен елемент под формата на спортен къс клин.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Син дамски клин Adidas Performance с практичен джоб

Бегащи от колекцията adidas Performance. Моделът е изработен от тънка, еластична материя. Моделът е оборудван със системата AEROREADY, която абсорбира влагата. Този продукт е изработен от Primegreen, гама от висококачествени рециклирани материали. Отстрани има удобен джоб.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Едноцветни клинове GYM HARD с висока талия

Не липсва в гардероба на нито една жена. Един определено не е достатъчен. Тук в качествен дизайн. Подходящ за спорт и ежедневно носене през цялата година. От пръв поглед те заслепяват с приятен цвят.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамски функционални спортни клинове IRON AESTHETICS

Привърженик ли сте на спорта? Привърженик ли сте на идеята, че в здравото тяло има здрав дух? Не можете да си представите живота си без спорт и физическа активност? Грижите ли се и за спортното си облекло? Тогава тези спортни клинове в красив лилав цвят са за вас.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Модерни дамски черен клин имитация на дънки

Отпускащи дамски джинси на испанската марка Ysabel Mora. Луксозните дамски джинси имат ефектен вид на скини джинси. Предната част е разкъсана на коляното, а долната част на крачолите е украсена с дантела. На гърба има кристал Swarovski на джоба.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Модерни дълги дамски клин украсени с флорален принт

Време е да направите себе си щастлив. Задоволете себе си и портфейла си. Обновете гардероба си. Освежете облеклото си. С какво? С този непреходен и най-удобен вид облекло. Красиви дамски гамаши, които се отличават с многофункционалността си. На практика те са подходящи за целогодишно носене.

Цена към момента на прегледа: 16,49 лв

Черен клин за фитнес Fila с висока талия

Черни дамски клинове от Fila. Те са с еластична талия. По-високата талия ще изтъни стомаха. Те са оживени с логото на марката на крачола и на гърба.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Луксозни дамски светлосини клинове за спорт и свободно време

Това е основата на спортното облекло. Той ще се погрижи за вашия комфорт по време на тренировка. Не ограничава движението. Отличава се с дизайн и качество на материалите. Спортните дълги гамаши с модерен дизайн са чудесен избор за още по-голямо удоволствие от спорта.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

1 2