Клин за отслабване по време на тренировка

Решили сте да започнете да спортувате и искате да свалите няколко килограма, за да се почувствате по-добре, но някак си не можете. Всяка жена знае това. Отслабващите гамаши може да ви помогнат. Не очаквайте да облечете чифт клинове и изведнъж да имате няколко килограма по-малко. Отслабващите гамаши само ще улеснят усилията ви за отслабване.

Начинът на действие на гамашите е, че веднага щом ги облечете и започнете да се движите, кожата ви повишава температурата на тялото, което ви кара да се потите повече и по този начин да сваляте излишните килограми по-ефективно. Така ще намалите по-добре обиколката на бедрата и талията си. Друга важна информация е, че колкото по-често се упражнявате в тях, толкова по-бързо ще видите резултатите.

Отслабващите гамаши не са подходящи за тези, които не искат да правят нищо, а за тези, които се опитват да спортуват редовно, но просто не са добри в това, или искат да ускорят поне малко оформянето на тялото си. Дори сред отслабващите гамаши всяка жена може да избере, така че действайте с удоволствие!

Ярко оранжев спортен клин Boprix със скрит джоб на талията

Хей, виждали ли сте тези яркооранжеви спортни клинове Boprix със скрит джоб на талията? Говорим за среща на модата с функцията! В това малко джобче можете да съхранявате ключовете си, телефона си или дори баничка с мюсли. Да не забравяме и дължината на капри – идеална за показване на тренираните ви прасци и глезени. Тези клинове са създадени за движение, независимо дали отивате във фитнеса, тичате или просто тичате по задачи.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Укрепващи и оформящи клинове за йога

ЙОГА КРАКА AMELI зелени за перфектно дупе.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Розов камуфлажен спортен клин Nike

Оригинални функционални гамаши за фитнес и бягане.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Червени дамски клинове за йога

ЙОГА ЛЕГГИНИ AMELI червени с отличителен задник.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Черни спортни клинове с изрязани части на прасците

Независимо дали искате да тичате, или просто трябва бързо да отидете до магазина, клиновете Level 2 няма да ви подведат във всеки случай! Страхотната им дължина от седем до осем, както и качествената им конструкция, ги правят идеални за летните месеци.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Женски клинове за компресия с шарки Under Armour

Кой не би ги харесал?! Всеки има поне една в гардероба си. Така или иначе е необходима поне една част в качествен дизайн. Точно такива са тези гамаши. Те са идеални за спорт, но и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 122 лв