Клин за по-тънки крака

Копнеете за красиви клинове, но твърдите, че нямате фигура в тях? Това е! Опитайте клинове, които ще направят краката ви по-тънки и стегнати. Клинът е подходящ за дами на всякаква възраст с всяка фигура. Благодарение на висококачествения еластичен материал ще изглеждате неустоимо.

Клинът идеално имитират изящните извивки на женското тяло, подчертавайки силуета му. Страхотен е за пола, рокля, туника или пуловер например, а от вас зависи как ще ги комбинирате. Освен това има няколко разфасовки, цветове и дизайни, от които да избирате. Клиновете за отслабване определено заслужават адмирации!

Дамски цветни клин Desigual с редовна дължина и модерен принт

Няма нищо по-хубаво от практичните и удобни дрехи. Кой не би се съгласил, нали? И в това отношение гамашите категорично печелят. Независимо дали имате достатъчно или не, просто оценявате поне един качествен чифт в гардероба си. В този случай можете да разчитате на този модел. Кой би си помислил, че класически клинове могат да бъдат толкова оригинални?

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Сиви елегантни дамски клинове с удобна еластична талия

Бегинсите с оригинална и много удобна кройка ще оформят игриво извивките ви и ще очертаят перфектен силует, без да ви стягат. Еластична комфортна талия. Широките краища на крачолите визуално удължават фигурата. Могат да се перат в пералня.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Дамски клинове Tommy Hilfiger с висока талия и геометрична шарка

Дами и любители на клинове, дръжте очите си нащрек! Разгледайте най-новата стилна сензация, която завладя нацията: дамските клинове Tommy Hilfiger. Те не са просто обикновени, обичайни клинове, не. Това са клинове с отношение. Те не само прилепват към извивките ви, но и ги възхваляват със супер тясна кройка и висока талия, която направо моли да бъде съчетана с изрязан тишърт или oversize пуловер.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Модерен и удобен дълъг изолиран спортен клин със странични вложки

Теплите клинове със странични вложки са една от 100% удобните части на женския гардероб! Широк плосък ластик на талията. Контрастни странични вложки от външната страна на крачолите.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дълъг секси черен клин с изящни изрязвания

Поддадохте ли се на удобството на клинове? Един определено не е достатъчен, няма съмнение. Но бихте ли искали да обогатите гардероба си с атрактивен модел, с който ще блеснете не само на партито? Тогава тези клинове ви очакват. Маратонките с лазерно изрязан модел са уникални. Те ще привлекат вниманието ви от пръв поглед. И няма да избягате от ничие внимание. Елегантен, изискан, секси. Точно такива са тези изящни клинове с оригинален дизайн.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Евтини клинове големи размери с дължина 7/8 украсени с макраме

Искате ли да добавите интересен елемент към колекцията си от клинове? Искате ли да освежите ефективно облеклото си? Тогава заложете на този модел клинове. Те са подходящи за дами с всякакъв тип тяло. Те се отличават с кройка и материал. Предлагат многостранна употреба. Дамските клинове с макраме с удобна дължина 7/8 са изработени от висококачествен, еластичен и удобен материал. Благодарение на това те пасват идеално, не се мачкат и не се нагъват по никакъв начин.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Модерни дамски латексов черен клин

Дамски клин Sheela с модерна кройка тип “хартиена торбичка”, която помага да се подчертае тънката талия. Имитация на изкуствена кожа отпред, мека памучна плетка отзад.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Черен клин с висока талия от Astratex в модерен и непреходен модел

Привърженик ли сте на клинове? Имате ли в гардероба си достатъчно клинове с класически дизайн и искате ли да се сдобиете с модел, който впечатлява с известна оригиналност? Колебаете ли се дали да си купите клинове? Тогава заложете на тази част. Тя ласкае всеки. Легавиците Taglie привличат вниманието от пръв поглед.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Дамски черни дълги спортни клинове с по-висока талия

Спортовите клинове GYM HARD са проектирани с по-висока талия. Те са съживени с щампа отстрани. Дамските спортни клинове с дълги крачоли са изработени от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Дълги клинове Under Armour с шарки и луксозен дизайн

Бъдете в. Наслаждавайте се на всички спортове и дейности пълноценно, без ограничения. Постигнете целите на мечтите си. За да преодолеете и най-трудните спортни препятствия, тези уникални гамаши ще ви подкрепят.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Женски оформящ клин за фитнес с цялостен печат

Дамски клинове с цялостен принт. Толкова са страхотни, че няма да искате да ги свалите! Страхотно прилягане. Подходящ за спорт и ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Дълъг дамски лъскав кожен клин Bas Bleu от еластичен материал

Дамски клин Bas Bleu Ingrid с мекота 200 DEN са изработени от еластична материя. Предната част на модела и джобовете отзад са изработени от еко кожа.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Модерн дълъг шарен клин с изтъняваща ивица

На пръв поглед се различават от панталони. Но за разлика от тях те са по-удобни и много по-гъвкави. Подходящ за спорт, свободно време и ежедневно носене. Клинчета, които всеки ще приеме с радост в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 22,09 лв

Карирани дамски клинове към пуловер

Лечебните гамаши Top Secret LADY’S LEGGINS перфектно изпълняват функцията на класически панталон или дънки. Техните симпатични кройки, материали и дизайн ще се впишат лесно в утвърдения ви гардероб и ще се адаптират към вашия стил. Можете да ги носите с тениски, блузи и туники от всякакъв вид.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Полупрозрачен черен чорапогащник

Атрактивен клин, изработен от мек чорапен материал. В практична опаковка от два броя.

Дълги дамски клинове в лъскаво черно

Блестящите клинове Black Brilliant привличат погледите, както и вие в тях. Красивите модерни гамаши с дълги крачоли и еластична талия са сигурен залог.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Дълги дамски клинове с модерен животински десен

Искате ли стилна дреха, която да ви кара да се чувствате удобно? Модерните дамски гамаши предлагат висок комфорт при носене. Спортно, елегантно или секси? Дамските клинове Koucla лесно се комбинират с по-дълъг топ или туника, например. Нищо чудно, че са толкова популярни сред жените по целия свят.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Клин за фитнес с висока талия Nebbia с модерен принт

Дамските клинове Nebbia High-Waist Performance Leggings с шарен дизайн впечатляват с външния си вид. Те ще ви спечелят с комфорта си. Те се отличават с качество на изработката. Цветният дамски клин е с дълги крачоли и еластична горна част на талията. Благодарение на кройката и материала те прилягат идеално, осигуряват комфорт, не ограничават движенията, не се навиват и не се свличат.

Цена към момента на прегледа: 125 лв

Син дамски клин Adidas Performance с практичен джоб

Бегащи от колекцията adidas Performance. Моделът е изработен от тънка, еластична материя. Моделът е оборудван със системата AEROREADY, която абсорбира влагата. Този продукт е изработен от Primegreen, гама от висококачествени рециклирани материали. Отстрани има удобен джоб.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамски спортен черен клинове с шарка на крачола

Избирате спортни клинове? Искате ли да обогатите гардероба си с нов модел клинове, които да използвате не само за упражнения? Залагате на неутралното черно, но в същото време искате да имате интересен елемент? Тогава заложете на тези дамски клинове.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Дълги клинове за носене с туника или дълга риза

Кройката на тези дамски клинове напомня на класическите модели, но модерният им модел вероятно ще ви изненада. Принтът на петел не е сред най-често срещаните модели на клинове. Още повече ще се насладите на неговата оригиналност и интерес.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Едноцветни дамски клинове с камбанки с основна дължина

Панталон с копчета с основна дължина, дамско спортно облекло по мярка. Талията е ушита с по-широк ластик. Клинът е едноцветен. На талията има лого.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Дамски функционални спортни клинове IRON AESTHETICS

Привърженик ли сте на спорта? Привърженик ли сте на идеята, че в здравото тяло има здрав дух? Не можете да си представите живота си без спорт и физическа активност? Грижите ли се и за спортното си облекло? Тогава тези спортни клинове в красив лилав цвят са за вас.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Дамски дълги кафяви клинове с оригинален дизайн

Искате ли стилна дреха, която да ви кара да се чувствате удобно? Модерните дамски гамаши предлагат висок комфорт при носене. Спортно, елегантно или секси? Дамските клинове Koucla могат лесно да се комбинират с по-дълъг топ или туника, например. Нищо чудно, че са толкова популярни сред жените по целия свят. Разширете запасите си от гамаши и вземете този нов елемент за колекцията си!

Цена към момента на прегледа: 41 лв

1 2