Клин от изкуствена кожа

Искате ли да носите най-новите модни тенденции и определено не сте като сивата мишка в ъгъла? Подчертайте силуета и женствеността си с кожени гамаши, които са изключително секси. Независимо дали сте избрали матов или гланцов дизайн, ще останете доволни. Комбинацията от материали е голямото предизвикателство. Във всеки случай черното печели, тъй като е известно със своя ефект на оформяне на фигурата. Дамите от всички възрасти искат да блестят, а по-топлите металически нюанси им позволяват да го направят. Ако все още желаете класика, изберете бунтарския клин със странична дантела, изработен от полиестер и еластан.

Ще харесате елегантните гамаши, изработени от кожа и лъскав материал с хоризонтален дизайн. Кафявият цвят е с вкус, затова помпите и туниката се съчетават с продукта. Еластичният и по-широк колан с примки за колан перфектно придържа дамските достойнства на място. По-младите поколения се влюбиха в кожените гамаши с метален дизайн, шипове, ресни, джобове. Искате да разнообразите облеклото си? Наблегнете на елементи от изкуствена кожа с животински щампи.

Дамски дълги кожени клинове Mohito с декоративни шевове

Обичате ли удобните елементи в гардероба си? Харесвате ли универсални модели, които могат да се носят по много поводи? Искате ли клинове, които на пръв поглед не се различават от кожени панталони? Тогава тези са сигурен залог. Дамските клинове в черно привличат вниманието от пръв поглед. В тях също няма да избягате от вниманието. Ще правите много паради с тях. Неразличими са от кожени панталони на пръв поглед.

Цена към момента на прегледа: 29,99 лв

Кафяви кожен клин с декоративни шевове

Ножките Mohito в бежово на пръв поглед са неразличими от кожени панталони. За разлика от тях обаче те са изключително удобни. Дългите клин в имитация на кожа осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 26,99 лв

Модерни дамски латексов черен клин

Дамски клин Sheela с модерна кройка тип “хартиена торбичка”, която помага да се подчертае тънката талия. Имитация на изкуствена кожа отпред, мека памучна плетка отзад.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Черен клин от изкуствена кожа, украсени с дантела отстрани

Това ли са удобните елементи, които пленяват от пръв поглед и никога не омръзват? Харесвате ли качествени дрехи, които се отличават с висока производителност и гъвкавост? Разширете гардероба си с този модел. Легени от имитация на кожа с дантелени елементи ще ви пленят от пръв поглед.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Дамски бежов ватиран кожен стягащ клин Thermico

Дамски клинове Thermico с кожена визия. Широка еластична талия с цип отстрани и имитация на джобове. Те са леко изолирани отвътре, така че ще ги оцените през по-студената част на годината.

Дълъг дамски лъскав кожен клин Bas Bleu от еластичен материал

Дамски клин Bas Bleu Ingrid с мекота 200 DEN са изработени от еластична материя. Предната част на модела и джобовете отзад са изработени от еко кожа.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Черен дамски клин GATTA с лъскава кожа отстрани

Черните гамаши трябва да са неизменна част от гардероба на всяко модерно и стилно момиче или жена. Голямото им предимство е невероятната им гъвкавост, възможността за безброй комбинации с други части на облеклото и прекрасното усещане за комфорт при носене.

Цена към момента на прегледа: 87 лв