Клин от имитация на кожа

Искате ли да очаровате с красивия си характер и да бъдете вкусни? Заложете на клинове от имитация на кожа, които са подходящи за ежедневно носене, за работа и партита. Много черни модели се носят и от класически жени за работа или срещи. Сексуалните сейфове от имитация на кожа са изработени от 100% полиестер в комбинация от матов и гланцов материал. Страничните вложки с набръчкана шарка в областта на коленете привличат вниманието един към друг.

На леко лъскавите дамски обувки не липсва модерно биене на сърцето и усмивка! Не може да им се отрече гъвкавостта и ефекта на оформяне, който създава спиращ дъха силует. Блестящите парчета предлагат нетрадиционен вид и прилягат като секси топове и блузи. Клинът от изкуствена кожа се предлага в класически черен цвят, но също и в син и металик. Много популярни са комбинациите от материали и различни вложки, камъни и плисета.

Кафяви кожени изолирани зимни клин за ботуши

Кафявите кожени изолирани клин за зимни ботуши са стилен и практичен избор за жените, които жадуват за комфорт и топлина през студения сезон. Тези клин, специално от Ysabel Mora, са проектирани с имитация на кожа, която осигурява елегантна, изтънчена естетика, като същевременно предлага превъзходната функционалност на обикновените клин. Сполучливата имитация на кожа в тези клин им придава луксозен вид, който често се свързва с висшата мода. Не става въпрос обаче само за външния вид. Вътрешността на тези клин съдържа мека повърхност, която осигурява изключителен комфорт при носене.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дълги кожен клин с декоративен златен цип

Искате ли стилна дреха, която да ви кара да се чувствате удобно? Съвременните дамски клинове предлагат висок комфорт при носене. Спортни, елегантни или секси? Дамските клинове Koucla от черна имитация на кожа с декоративен златен цип са уникални и същевременно удобни.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Луксозни черни дълги лъскави секси клинове с прорези отстрани

Искате ли стилна дреха, която да ви кара да се чувствате удобно? Съвременните дамски клинове предлагат висок комфорт при носене. Спортни, елегантни или секси? Дамските клинове Koucla са лесни за комбиниране с по-дълъг топ или туника, например. Не е чудно, че са толкова популярни сред жените по цял свят. Разширете запасите си от клинове и се сдобийте с този нов артикул за колекцията си!

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Дамски дълги кожени клинове Mohito с декоративни шевове

Обичате ли удобните елементи в гардероба си? Харесвате ли универсални модели, които могат да се носят по много поводи? Искате ли клинове, които на пръв поглед не се различават от кожени панталони? Тогава тези са сигурен залог. Дамските клинове в черно привличат вниманието от пръв поглед. В тях също няма да избягате от вниманието. Ще правите много паради с тях. Неразличими са от кожени панталони на пръв поглед.

Цена към момента на прегледа: 29,99 лв

Кафяви кожен клин с декоративни шевове

Ножките Mohito в бежово на пръв поглед са неразличими от кожени панталони. За разлика от тях обаче те са изключително удобни. Дългите клин в имитация на кожа осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 26,99 лв

Модерни дамски латексов черен клин

Дамски клин Sheela с модерна кройка тип “хартиена торбичка”, която помага да се подчертае тънката талия. Имитация на изкуствена кожа отпред, мека памучна плетка отзад.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Черен клин от изкуствена кожа, украсени с дантела отстрани

Това ли са удобните елементи, които пленяват от пръв поглед и никога не омръзват? Харесвате ли качествени дрехи, които се отличават с висока производителност и гъвкавост? Разширете гардероба си с този модел. Легени от имитация на кожа с дантелени елементи ще ви пленят от пръв поглед.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Дамски бежов ватиран кожен стягащ клин Thermico

Дамски клинове Thermico с кожена визия. Широка еластична талия с цип отстрани и имитация на джобове. Те са леко изолирани отвътре, така че ще ги оцените през по-студената част на годината.

Дълъг дамски лъскав кожен клин Bas Bleu от еластичен материал

Дамски клин Bas Bleu Ingrid с мекота 200 DEN са изработени от еластична материя. Предната част на модела и джобовете отзад са изработени от еко кожа.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Ватиран кожен клин с висока талия с декоративни копчета

Дамски клинове Michelle от кожа. Широка еластична талия с имитация на копчета и джобове. Благодарение на изолираната си вътрешна страна те са идеални за студения сезон.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Дамски дълги кафяви клинове с оригинален дизайн

Искате ли стилна дреха, която да ви кара да се чувствате удобно? Модерните дамски гамаши предлагат висок комфорт при носене. Спортно, елегантно или секси? Дамските клинове Koucla могат лесно да се комбинират с по-дълъг топ или туника, например. Нищо чудно, че са толкова популярни сред жените по целия свят. Разширете запасите си от гамаши и вземете този нов елемент за колекцията си!

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Модерни дълги дамски клин украсени с флорален принт

Време е да направите себе си щастлив. Задоволете себе си и портфейла си. Обновете гардероба си. Освежете облеклото си. С какво? С този непреходен и най-удобен вид облекло. Красиви дамски гамаши, които се отличават с многофункционалността си. На практика те са подходящи за целогодишно носене.

Цена към момента на прегледа: 16,49 лв

Модерни дамски клинове, украсени с дантела

Черните гамаши Luna ще ви очароват с дизайна си. Съвременни дамски клинове с луксозен дизайн. Легени, наподобяващи кожения вид на панталоните, но предлагащи максимален комфорт. Моделът е с класически дизайн и еластична талия. Легените пасват идеално, като втора кожа.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Модни клинове от имитация на черна кожа с вложки от тюл

Това е най-удобният тип облекло. Той не може да липсва в гардероба на никоя жена и определено само един модел не е достатъчен. Веднъж щом го опитате, ще се отдадете напълно на очарованието на клиновете. Те предлагат много предимства. Ето един модел за момичетата и жените, които харесват интересните модели.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дамски клинове с дълги крачоли с лъскав дизайн

Елегантни дамски гамаши с еластична талия. Те са украсени с цветна ивица отстрани, която увеличава интереса към модела. Предната част е в имитация на кожа.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Черен дамски клин GATTA с лъскава кожа отстрани

Черните гамаши трябва да са неизменна част от гардероба на всяко модерно и стилно момиче или жена. Голямото им предимство е невероятната им гъвкавост, възможността за безброй комбинации с други части на облеклото и прекрасното усещане за комфорт при носене.

Цена към момента на прегледа: 87 лв