Клин с джобове

Повечето клинове се предлагат с така наречените фалшиви джобове. Ако обаче настоявате за наличието на класически джобове, разгледайте няколко интересни съвета, които са сред най-горещите! Как бихте искали черно-бели леопардови клинове с джобове в по-свободна кройка, подходяща за ежедневно носене? Това гъвкаво и привлекателно облекло никога няма да разочарова! Дори гладки непрозрачни клинове с джобове на дупето не трябва да ви убягват! Моделът с дълъг панталон може да се комбинира с туника и топ.

Черните клинове с джобове от еластичен материал могат да се похвалят с удобна талия. Луксозните клинове с три четвърти дължина с джобове се адаптират към всяко движение благодарение на еластичната материя. Латексовите клинове с еластична талия ще събудят у вас силата на доминацията, а памучни лъскави черни дънки с презрамки омайват с изтънченост. Клин с джобове ще се хареса и на бременни жени, млади момичета и дами след години!

Цветни дамски спортни клинове с висока талия и практичен джоб

Ако обичате цветни спортни облекла, клиновете HKMX Oh My Squat Fleur не бива да липсват в гардероба ви. Еластичната материя се адаптира добре към тялото, а широкият колан държи клинове на място. Отстрани има джобове за телефон, а от вътрешната страна на колана – малък джоб за ключове.

Цена към момента на прегледа: 47,99 лв

Бягане розови функционални дамски клин с висока талия

Не само че изглеждат страхотно, но и предлагат редица предимства, които ще направят бягането и тренировките ви по-удобни и ефективни. Дизайнът с висока талия гарантира, че клин остават на мястото си, докато се движите, така че не е нужно да се притеснявате за постоянното им коригиране по време на тренировка.

Цена към момента на прегледа: 175 лв

Цветни фитнес спортни клин от функционален материал Triumph Triaction

Спортен човек ли сте по душа и тяло? Не можете да си представите живота си без спорт? Тичането е вашата любов? Обичате ли физическата активност и силата на ендорфините? В тази връзка иска да заложите на придобиването на качествено облекло, което оказва значително влияние върху самото ви представяне. Тези спортни клин са ключът. Спортните клин Triaction на известната марка Triumph привличат погледите с дизайна си, а и в тях няма да избягате от вниманието. Те ще подчертаят вашия стил. Ще бъдете в.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Удобни функционални дълги клин Adidas не само за спорт

Зависи ли ви от качеството? Не сте ли безразлични към околната среда? Обичате спорта? Искате подходящо облекло за дейности през свободното време? Тогава всички параметри отговарят на тези клин. Клин от колекцията Performance на известната марка Adidas се отличават както с кройка, така и с материал и външен вид. Модерни, стилни, неподвластни на времето, удобни.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Легени с висока талия и мрежеста вложка

С прилепнала кройка тези клин се носят като втора кожа и гарантират комфорт по всяко време. Странични вложки от мрежа за оригинален външен вид. Широка двойна талия с вътрешен ластик. Вътрешен колан на талията с еластична еластична мрежа. Странично V-образно деколте с мрежеста вложка за създаване на джоб за телефон. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Спортни дълги клин Under Armour с джоб на талията

Как да се насладите максимално на всяка спортна дейност? Искате ли да се отдадете на неповторимото удоволствие от спорта и в същото време искате да имате стилно облекло? Тогава тези дамски спортни клин са за вас. Те мислят за всичко в рамките на дизайна. Дамските спортни клин Under Armour са истинска любов от пръв поглед или при бягане, или при всяка друга физическа активност.

Цена към момента на прегледа: 62 лв

Удобни син термо клин с дантела на талията

Термографските клинове с дебел ръкав и дантела във вид на деним предлагат максимален комфорт. Модерните дълги гамаши за жени са изработени от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Модерни и непреходни джинси за жени с еластична талия

Това е един от най-удобните видове дрехи. Поне една не може да липсва в гардероба на никоя жена. Онези, които са ги опитали, напълно са се поддали на този комфорт. Тези, които знаят, знаят, че един не е достатъчен. Ето един красив и практичен модел.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Зелени зимни изолирани клинове за планината

Изолираните клинове с висока талия, оформящи тялото, ви позволяват да тренирате комфортно дори в сутрешните студове и студените дни. Те са идеални за есента и зимата за дейности на открито на чист въздух – няма значение дали тичате, ходите или сте избрали скандинавското ходене.

Цена към момента на прегледа: 173 лв

Дълъг дамски лъскав кожен клин Bas Bleu от еластичен материал

Дамски клин Bas Bleu Ingrid с мекота 200 DEN са изработени от еластична материя. Предната част на модела и джобовете отзад са изработени от еко кожа.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Дамски три-четвърти спортни клинове с висока талия Nessisport

Открийте уникалния дизайн на Selva Sand! Открийте магията на дивите звуци и цветове във впечатляваща тропическа пустиня. Слушайте trelelos cálaos, tucánes y cacatúas! Натрупайте енергия от безбройните богатства на джунглата и красотата на нейните обитатели.

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Ватиран кожен клин с висока талия с декоративни копчета

Дамски клинове Michelle от кожа. Широка еластична талия с имитация на копчета и джобове. Благодарение на изолираната си вътрешна страна те са идеални за студения сезон.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Син дамски клин Adidas Performance с практичен джоб

Бегащи от колекцията adidas Performance. Моделът е изработен от тънка, еластична материя. Моделът е оборудван със системата AEROREADY, която абсорбира влагата. Този продукт е изработен от Primegreen, гама от висококачествени рециклирани материали. Отстрани има удобен джоб.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Модерни дамски черно-бели джинси с кариран десен

На пръв поглед те не се различават от класическите панталони. За разлика от тях обаче те предлагат максимален комфорт. Те са подходящи за дами от всички възрасти и типове тяло. Те са подходящи за всеки. Те са незаменима част от женския гардероб. Тук в красив и вечен дизайн, както по отношение на цвета, така и на модела.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Стилен модел в комбинация от клин и панталон в розово

Неповторимият комфорт на гамашите и класическият вид на дънките са съчетани в тези стилни дамски трегери. Еластичният материал ще придаде на фигурата ви и ще осигури максимален комфорт при носене. Дамските трикотажни панталони са лесни за комбиниране

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Луксозни дълги клинове за бягане с практичен джоб за мобилен телефон

Бягането ли е част от живота ви? Страстен или просто любител бегач сте? Не можете да си представите живота си без бягане и спорт? Тогава в спортната ви екипировка не трябва да липсват тези качествени гамаши с ефективна кройка.

Цена към момента на прегледа: 157 лв

Обикновени черни клинове Bas Bleu Marika

Искате ли дреха за гардероба си, която да е възможно най-многофункционална и да ви спасява винаги, когато не знаете какво да облечете? В такъв случай определено посегнете към гамашите Marika в матово черно, които ще се съчетаят чудесно с туники, суитчъри, пуловери и тениски в различни цветове

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Модерни къси черни джинси в деним вид

Удобството на гамашите и стилът на дънките – това са гамашите Isabella с контрастна гънка. Височина от талията до пъпа. Плосък еластичен колан с примки за колан. Имитация на муха. Джобове с контрастни шевове. Пришит подгъв. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Дълъг черен клин с оранжеви ивици и джоб отпред

Черните гамаши с оранжеви ивици са предназначени за спорт и ежедневно носене. Дългите гамаши имат практичен джоб с цип в предната част. Те са изработени от висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 8 лв

Изолиран фитнес клин OLOV-10L2 – Black forest

Бебета с висока талия. Те осигуряват топлина по време на много дейности на открито – в студените, зимни и ветровити дни. Изолирани гамаши с висока талия, оформящи тялото. Позволява ви да тренирате през цялата година, без да се страхувате от студ. Чудесен за есенно-зимни спортни дейности на открито.

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Модерни дънкови клинове за жени Точка с Push-Up ефект

Не е задължително клиновете да са семпли или едноцветни. Обхватът на съвременните тенденции е много разнообразен и затова сега ви предлагаме тези изящни и много стилни дънкови клинове Dot от Ysabel Mora със зашеметяващ Push-Up ефект перфектно ще подчертаят изяществото на фигурата ви и особено пълнотата на формата на задните ви части.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Цветни дънкови клинове за висока фигура

Искате ли дънки, които да са удобни като гамаши? Ние ги предлагаме за вас! Джъмпинг, изработен от еластична плетка за свобода на движенията. Нормална височина на талията. Прилепнала кройка. 2 джоба, пришити отпред. 2 джоба на гърба. Еластична талия. За високи фигури.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Мистериозен горски клин за бягане с мултифункционален колан

Искате ли да си купите нов чифт гамаши, с които да тичате сред природата или да ходите във фитнеса? Харесвате ли цветни модели, които веднага ще направят времето ви във фитнеса по-приятно? Ако сте отговорили с “да”, тогава определено разгледайте нашата гама от красиви спортни гамаши с многофункционален колан

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Функционални дълги гамаши Under Armour с връзка на талията

Женските функционални спортни гамаши Under Armour са изключително удобни. Легени, създадени за ежедневно носене и особено за спортуване. Ефектът се подсилва от високата талия с шнур и практичните странични джобове.

Цена към момента на прегледа: 120 лв

1 2