Клин с козина

За всички дами, които искат да бъдат адски секси дори в най-студените дни на годината, има гамаши с кожа. Дори и през зимата не е нужно да се отказвате от този уникален тип облекло! Обичате ли нещо по-екстравагантно и едновременно с това привлекателно? Подарете си чифт черни, изцяло кожени и леко лъскави гамаши, изолирани с кожа отвътре. Те са идеални за есенното и зимното време. Те пасват идеално и имат луксозен дизайн, който ще привлече вниманието на много мъже.

За домашно облекло топлите гамаши с етно принт са идеални. Ще харесате подплатения дизайн, защото ще се чувствате като в памук и у дома. Легени с кожено палто в двойна опаковка ще улеснят пазаруването ви. Ще оцените дизайна в черно и сиво, както и пришитата кожа, която ще ви държи приятно и топло. Подарете на гардероба си камуфлаж и деним с изолация. По-възрастните дами също ще харесат гамашите с животински щампи.

Кафяви кожени изолирани зимни клин за ботуши

Кафявите кожени изолирани клин за зимни ботуши са стилен и практичен избор за жените, които жадуват за комфорт и топлина през студения сезон. Тези клин, специално от Ysabel Mora, са проектирани с имитация на кожа, която осигурява елегантна, изтънчена естетика, като същевременно предлага превъзходната функционалност на обикновените клин. Сполучливата имитация на кожа в тези клин им придава луксозен вид, който често се свързва с висшата мода. Не става въпрос обаче само за външния вид. Вътрешността на тези клин съдържа мека повърхност, която осигурява изключителен комфорт при носене.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Обикновени черни клинове Bas Bleu Marika

Искате ли дреха за гардероба си, която да е възможно най-многофункционална и да ви спасява винаги, когато не знаете какво да облечете? В такъв случай определено посегнете към гамашите Marika в матово черно, които ще се съчетаят чудесно с туники, суитчъри, пуловери и тениски в различни цветове

Цена към момента на прегледа: 44 лв