Клин с мрежа

Ние знаем за класическите клинове, така че ще отнеме известно съживяване. Какво ще кажете за клинове с мрежа? Има няколко комбинации, от които да избирате и от вас зависи дали ще изберете клин, който има мрежа в предната част на крачолите по цялата дължина, или само на коленете, например. Това е качествен и еластичен материал, който се допълва от този дизайн – мрежа, която прави клиновете уникални и напълно различни от останалите.

Отново има няколко дизайна, цветове и дължини, от които да избирате. Идеален е за лятно и есенно време и ще оживи всеки тоалет! Те ще се съчетаят добре с рокли, туники или пуловери. Така че не се колебайте да оживите гардероба си с клинове, които не са толкова често срещани като другите и изглеждат абсолютно страхотно!

Легени с висока талия и мрежеста вложка

С прилепнала кройка тези клин се носят като втора кожа и гарантират комфорт по всяко време. Странични вложки от мрежа за оригинален външен вид. Широка двойна талия с вътрешен ластик. Вътрешен колан на талията с еластична еластична мрежа. Странично V-образно деколте с мрежеста вложка за създаване на джоб за телефон. Може да се пере при 30 °C.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Дълги клинове Under Armour с шарки и луксозен дизайн

Бъдете в. Наслаждавайте се на всички спортове и дейности пълноценно, без ограничения. Постигнете целите на мечтите си. За да преодолеете и най-трудните спортни препятствия, тези уникални гамаши ще ви подкрепят.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Дамски клинове в модерен армейски стил с дължина 3/4

Една от най-удобните части на облеклото, която не може да липсва в гардероба на никоя жена. Това не е само чисто спортно облекло. Всичко е въпрос на избор. Предлагаме ви един стилен модел дамски клинове, който можете да използвате не само за дейности на открито.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Три четвърти клинове с щампа на еластична горна част на талията

Кратките гамаши с модерен принт имат практичен джоб и висока талия. С мотив от леопардова кожа за стилен външен вид. Широка двойна талия с вътрешен ластик. Вътрешен колан, изработен от стягащ тюл. Страничните вложки от тюл образуват джоб за мобилен телефон с кройка “V”. Може да се пере в пералня.

Цена към момента на прегледа: 52 лв