Клин с цепки

За всички дами, които не се страхуват да са в крак с ритъма на модерното време, несъмнено препоръчваме смели и изискани клинове с изрязани части. Тези спиращи дъха модели са предназначени за млади момичета и зрели жени, които обичат тялото си и не се страхуват да покажат красивите си извивки. Легените с изрязани части могат да се носят на парти, за свободното време или за работа. Това винаги зависи от размера и разположението на процепите. Искате ли да блеснете на парти или по време на спортни занимания във фитнеса? Вече знаете какво да облечете!

По-младото поколение ще оцени клинове с прорези на коленете с прозрачна мрежа, която се допълва от метални вложки. Този модел може да се конкурира с кожени клинове с прорези в предната част на панталона. Оригиналност не липсва нито на смелите, лъскави гамаши с изрязани страни, нито на секси модела с изрязани части с интересен дизайн. Легените с изрязани части имат по-смел характер и се предлагат в широка гама от материали, цветове и изработка.

Луксозни черни дълги лъскави секси клинове с прорези отстрани

Искате ли стилна дреха, която да ви кара да се чувствате удобно? Съвременните дамски клинове предлагат висок комфорт при носене. Спортни, елегантни или секси? Дамските клинове Koucla са лесни за комбиниране с по-дълъг топ или туника, например. Не е чудно, че са толкова популярни сред жените по цял свят. Разширете запасите си от клинове и се сдобийте с този нов артикул за колекцията си!

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Дълъг модерен дамски едноцветен елегантен клин с изрязани части

Те са изключително удобни. Те могат да се носят през цялата година. На пръв поглед те са неразличими от панталоните. За разлика от тях те предлагат повече комфорт. С тях можете да създадете елегантни, секси и спортни тоалети. Легени, които просто не могат да липсват в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 34 лв

Дълъг секси черен клин с изящни изрязвания

Поддадохте ли се на удобството на клинове? Един определено не е достатъчен, няма съмнение. Но бихте ли искали да обогатите гардероба си с атрактивен модел, с който ще блеснете не само на партито? Тогава тези клинове ви очакват. Маратонките с лазерно изрязан модел са уникални. Те ще привлекат вниманието ви от пръв поглед. И няма да избягате от ничие внимание. Елегантен, изискан, секси. Точно такива са тези изящни клинове с оригинален дизайн.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Прилепнали клинове Eldar Alana с прозрачни мрежести вложки

Спортен дамски клин Fit Alana Eldar, изработен от висококачествен материал. Легените са украсени с вложки, изработени от прозрачен мрежест материал. Талията е еластична с плат.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Модерен дамски перфориран клинове в черно

Това вече не е спортно облекло. В същото време остава неизменен фактът, че това е най-удобният вид облекло. Това улеснява и формирането на подходящо облекло. Предимството е не само в комфорта. Ето един модел гамаши, който ще бъде приветстван не само от по-младите, но и от тези, които харесват модерните и интересни модели.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Черни спортни клинове с изрязани части на прасците

Независимо дали искате да тичате, или просто трябва бързо да отидете до магазина, клиновете Level 2 няма да ви подведат във всеки случай! Страхотната им дължина от седем до осем, както и качествената им конструкция, ги правят идеални за летните месеци.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Елегантни дамски клинове с дантелени краища и паети

Получихте ли вече гамашите си? Ако все още обмисляте дали да се сдобиете с такива и се колебаете кой да изберете, ето един ясен отговор. Също така идеалният модел за всички, които вече са се поддали на магията на клиновете. Повярвайте ми, веднъж щом ги сложите, няма да можете без тях.

Цена към момента на прегледа: 39 лв