Клин с цип

Търсите секси, но удобни панталони? В такъв случай ще останете очаровани от тенденции и изискани клинове с цип. Сензационни са allure клинове с wetlook черен цип, който може да се похвали с цип на класическо място, но и в областта наоколо. Гланцовият дизайн и черният цвят придават на този модел смел вид. Сексуалните сейфове с цип ще се погрижат за атрактивния дизайн на фигурата като вълшебна пръчка. Клинът с цип е изработен от комбинация от лъскави и матови сребристи материали. Веднага улавя ефекта им на отслабване!

Може да споменете и елегантни бели клинове с цип над глезена, които са подходящи за ежедневно носене, работа и срещи. Този модел може да се комбинира с по-дълги цветни туники и горнища. Дамски модерен сив клин с цип с черни странични вложки се вписват в компанията. Дънкови клинове с цип в синьо ще паснат на всяко облекло. Черешката на тортата са XXL черни клинове за отслабване с висока талия и вложки с цип.

Дълги кожен клин с декоративен златен цип

Искате ли стилна дреха, която да ви кара да се чувствате удобно? Съвременните дамски клинове предлагат висок комфорт при носене. Спортни, елегантни или секси? Дамските клинове Koucla от черна имитация на кожа с декоративен златен цип са уникални и същевременно удобни.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Удобни функционални дълги клин Adidas не само за спорт

Зависи ли ви от качеството? Не сте ли безразлични към околната среда? Обичате спорта? Искате подходящо облекло за дейности през свободното време? Тогава всички параметри отговарят на тези клин. Клин от колекцията Performance на известната марка Adidas се отличават както с кройка, така и с материал и външен вид. Модерни, стилни, неподвластни на времето, удобни.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Кафяви кожен клин с декоративни шевове

Ножките Mohito в бежово на пръв поглед са неразличими от кожени панталони. За разлика от тях обаче те са изключително удобни. Дългите клин в имитация на кожа осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 26,99 лв

Дамски бежов ватиран кожен стягащ клин Thermico

Дамски клинове Thermico с кожена визия. Широка еластична талия с цип отстрани и имитация на джобове. Те са леко изолирани отвътре, така че ще ги оцените през по-студената част на годината.

Дълъг черен клин със странични ивици и цип отпред

Те са изключително удобни. Модерен, стилен, неподвластен на времето. Те не могат да липсват в гардероба ви. Уникалността се засилва от универсалната употреба. Подходящи са за спорт и като част от спортно-ежедневното ви облекло.

Цена към момента на прегледа: 33,99 лв

Дълъг черен клин с оранжеви ивици и джоб отпред

Черните гамаши с оранжеви ивици са предназначени за спорт и ежедневно носене. Дългите гамаши имат практичен джоб с цип в предната част. Те са изработени от висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 8 лв