Къс дамски клин

Нека си представим къси клинове, които са подходящи не само за спорт. Многопанелните къси спортни модели отвеждат потта и се чувствате комфортно на сухо. Освен това те дърпат перфектно краката и задните части, което създава спиращ дъха силует. Клинът за бягане/фитнес с пъстър десен ще завладее млади момичета и зрели жени, които дори не искат да бъдат като сивите мишки, когато тренират. Тийнейджърките са очаровани от камуфлажните клинове с по-ниска талия. Повярвайте ми, те са вътре по дяволите!

Класиката е представена от къси червени клинове за бягане с широка еластична талия и вталена кройка. Този модел пасва като ръкавица за спорт и за домашно облекло. Късите клинове привличат компанията с хубави камъни с луксозна визия. Етно моделите се съчетават идеално с цялостния тоалет. Веднага ще се влюбите в три четвърти дантелени или перфорирани клинове за тяхната изисканост и привлекателност. Късите клинове могат да се носят през цялото време и навсякъде, просто изберете идеалната изработка и дизайн.

Евтини три четвърти цветни фитнес клинове

Представете си, че влизате във фитнеса, излъчвате увереност и започвате да тренирате с евтини три четвърти клинове. Забравете за прозаичните черни и сиви дрехи за тренировка, прегърнете ярките цветове, които могат да озарят помещението и да отразят вашата енергична личност. Тези клинове обаче не са просто обикновени клинове. Те са проектирани така, че да обгръщат извивките ви и да подчертават фигурата ви благодарение на прилепналата кройка.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Три четвърти едноцветни клинове с дантелена вложка

Елегантен дамски клин Velia с дължина ¾. Приятното памучно трико е украсено с деликатна дантелена украса на крачолите. Легените са удобни, модерни и непреходни.

Цена към момента на прегледа: 32,99 лв

Дамски клин с дължина 3/4, украсени с макраме в края на крачолите

Няма нищо по-хубаво от удобни, модерни и непреходни модели. И още повече, когато могат да се носят по много поводи. Сигурен залог и незаменима част от оборудването в женския гардероб са клиновете. Тук са с впечатляващ дизайн и удобна дължина ¾.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Удобни къси клинове с дантела – 2 бр. в пакета

Каква дреха не може да липсва в гардероба на никоя жена? Изделие, което се отличава с удобство и гъвкавост? Независимо дали сте от любителите с богата колекция от клинове в гардероба си или, напротив, сте избрали този вид облекло, тогава ще приветствате този удобен пакет от две части. Всеки ще оцени късите клинове по много причини.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамски удобни бели клинове с дължина 3/4 Desigual

Женски 3/4 клин Desigual. Много хубав дамски 3/4 клин в бяло е изработен от удобен еластичен материал. На крачето има приличен надпис.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Дамски качествен къс клин в черно и бяло

Черно-белите къс клин Aretha са подходящи за спорт и като част от лятното ви спортно-ежедневно облекло. Клинът е изработен от удобен, еластичен материал. Те запазват формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дамски три-четвърти спортни клинове с висока талия Nessisport

Открийте уникалния дизайн на Selva Sand! Открийте магията на дивите звуци и цветове във впечатляваща тропическа пустиня. Слушайте trelelos cálaos, tucánes y cacatúas! Натрупайте енергия от безбройните богатства на джунглата и красотата на нейните обитатели.

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Дамски три четвърти спортни клинове с модерен модел

Незаменимата основа за спортното ви облекло. Качествена част за вашето неограничено движение. Наслаждавайте се пълноценно на спорта и всички дейности на открито. И това е благодарение на този качествен елемент под формата на спортен къс клин.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Къси клинове с леопардова шарка, оживена с щампа на пеперуда

Кафявите леопардови къси гамаши, украсени с пеперуди, са подходящи за спорт и дейности на открито. Те са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Памучни капри гамаши със спортни клинове

Памучен клин на Джули със спортен клин. Клинът е напълно непрозрачен, изработен от висококачествен по-плътен материал. Подходящ за развлекателни и спортни дейности.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Летни капри клинове с връзки в края на крачолите

Елегантни дамски летни клинове с връзки на крачолите.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерни дамски 3/4 клинове с многостранна употреба

Ддамските 3/4 клинове в четири цветови варианта ви очакват. Клинът е с ластик на талията, права кройка и елегантно лого от лявата страна.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Три четвърти клинове с щампа на еластична горна част на талията

Кратките гамаши с модерен принт имат практичен джоб и висока талия. С мотив от леопардова кожа за стилен външен вид. Широка двойна талия с вътрешен ластик. Вътрешен колан, изработен от стягащ тюл. Страничните вложки от тюл образуват джоб за мобилен телефон с кройка “V”. Може да се пере в пералня.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Крадо 3/4 клинове с висока талия

Кратки 3/4 клинове с висока талия. Идеален за топлото пролетно и лятно време, за да направи тренировката ви по-приятна. Широкият, оформящ колан, както и гамашите, са изработени от материала Flexible Fit HD. Благодарение на неговата здравина и еластичност можете да сте сигурни, че всичко ще издържи по време на активност и движението ще бъде забавно

Цена към момента на прегледа: 136 лв

Зелени къси клинове за бягане с флорален принт

Добре познат вид панталон още от Средновековието. Трудно е да си представим бягането или други фитнес дейности без тях. Те се отличават със своите качества. Легените са в основата на спортното облекло. Един от най-добрите видове панталони за бягане.

Цена към момента на прегледа: 100 лв

Къси дамски черно-бели клинове с модерен принт

Черните къси клинове с шарка Jacqueline de Yong Rossy са изработени от удобен и висококачествен материал. Те са с еластична талия. Те предлагат комфорт.

Цена към момента на прегледа: 21 лв