Лъскав кожен клин

Търсите нещо наистина екстравагантно и същевременно модерно? Предпочитайте черни панталони от естествена кожа с тясна кройка. Легените веднага ще привлекат вниманието ви с лъскавия си дизайн и универсалната си концепция. Моделът с вмъкнати ципове при закопчаването и отстрани е идеален за партита и за по-ежедневно носене. Убедете се сами как ще успеете да се сдобиете с тази провокативна и секси част с противоположния пол. С вталена кройка фигурата ви ще бъде абсолютно перфектна.

Черните лъскави кожени гамаши с еластична талия са един от основните модели. Не можете да им отречете класическата удобна кройка, която подчертава предимствата на женската фигура. Със сигурност няма да сбъркате с черни, сиви, сребърни и златни елементи, защото те летят в момента! За драконисите и дамите, които обичат да провокират, могат да се подчертаят моделите с дантели на гърба на прасците. Лъскавите кожени изделия могат да се носят и на работа, тъй като пасват като ръкавица на туники и пуловери.

Кафяви кожени изолирани зимни клин за ботуши

Кафявите кожени изолирани клин за зимни ботуши са стилен и практичен избор за жените, които жадуват за комфорт и топлина през студения сезон. Тези клин, специално от Ysabel Mora, са проектирани с имитация на кожа, която осигурява елегантна, изтънчена естетика, като същевременно предлага превъзходната функционалност на обикновените клин. Сполучливата имитация на кожа в тези клин им придава луксозен вид, който често се свързва с висшата мода. Не става въпрос обаче само за външния вид. Вътрешността на тези клин съдържа мека повърхност, която осигурява изключителен комфорт при носене.

Цена към момента на прегледа: 50 лв