Оформяне на дамски клин

Клиновете имат една любима черта, те могат перфектно да оформят фигурата. Само си представете завладяващи преминаващи мъже в луксозни клинове с аксесоари от еко кожа. Във всеки случай ще разкриете тайните си оръжия в цялата им красота. Еластични странични вложки от еко кожа добавят нотка към целия модел. Тъмносините клинове с геометрични шарки привличат не само с дизайна си. Блестящи сребърни клинове са с удобна гумена талия и метален принт. Благодарение на тях ще бъдете незабележими.

Дамски тънък клин ще се погрижат за незабавното оформяне на женската фигура. Стилните дълги клинове от фин еластичен микрофибър се отличават с оформящ ефект. В гардероба не трябва да липсват млади момичета и зрели жени. Напоследък дамите се влюбиха в черни метални клинове от изкуствена кожа и камуфлажен дизайн. Деним тренировките също са много популярни. Разбира се, всичко с оформящ ефект.

Изолирани клин Basbleu Blair с висока оформяща талия

Представяме ви иновативни изолирани джинси с push-up ефект от колекцията Blair на Basbleu, марка, която променя правилата на играта в света на дамската мода. Съчетавайки структурната естетика на дънките с ненадминатия комфорт на гамашите, тези джинси са идеални за жени, които ценят едновременно стила и комфорта. Те са изработени с високо оформящ колан, така че без усилие преоформят силуета ви, като същевременно придават на профила ви допълнително повдигане.

Цена към момента на прегледа: 71,99 лв

Спортни дълги клин Under Armour с джоб на талията

Как да се насладите максимално на всяка спортна дейност? Искате ли да се отдадете на неповторимото удоволствие от спорта и в същото време искате да имате стилно облекло? Тогава тези дамски спортни клин са за вас. Те мислят за всичко в рамките на дизайна. Дамските спортни клин Under Armour са истинска любов от пръв поглед или при бягане, или при всяка друга физическа активност.

Цена към момента на прегледа: 62 лв

Дамски дънкови стягащи клинове с push-up ефект Bas Bleu Maddie

Дамски клин в деним с дизайн Maddie Bas Bleu с push-up ефект. Приятен еластичен материал. Еластичната талия предотвратява изрязването и помага за оформянето на бедрата и корема. Легените нямат джобове. Нормална дължина до глезените (в зависимост от височината на тялото), мекота: 300 DEN.

Цена към момента на прегледа: 110,49 лв

Модерни дамски син джегингс с прегънат подгъв

Желаете ли да съживите гардероба си и най-вече облеклото си с един от най-удобните видове дрехи? Желаете ли удобни и същевременно модерни панталони? Вземете тези джинси. Те са перфектни. Ще ги оцените по много причини. След като ги опитате, няма да можете да минете без тях. Един чифт панталони и можете бързо и лесно да създадете много варианти на облекло за случая.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дълги дамски клинове в лъскаво черно

Блестящите клинове Black Brilliant привличат погледите, както и вие в тях. Красивите модерни гамаши с дълги крачоли и еластична талия са сигурен залог.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Дълги дамски клинове с модерен животински десен

Искате ли стилна дреха, която да ви кара да се чувствате удобно? Модерните дамски гамаши предлагат висок комфорт при носене. Спортно, елегантно или секси? Дамските клинове Koucla лесно се комбинират с по-дълъг топ или туника, например. Нищо чудно, че са толкова популярни сред жените по целия свят.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Клин за фитнес с висока талия Nebbia с модерен принт

Дамските клинове Nebbia High-Waist Performance Leggings с шарен дизайн впечатляват с външния си вид. Те ще ви спечелят с комфорта си. Те се отличават с качество на изработката. Цветният дамски клин е с дълги крачоли и еластична горна част на талията. Благодарение на кройката и материала те прилягат идеално, осигуряват комфорт, не ограничават движенията, не се навиват и не се свличат.

Цена към момента на прегледа: 125 лв

Укрепващи и оформящи клинове за йога

ЙОГА КРАКА AMELI зелени за перфектно дупе.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Дамски спортен черен клинове с шарка на крачола

Избирате спортни клинове? Искате ли да обогатите гардероба си с нов модел клинове, които да използвате не само за упражнения? Залагате на неутралното черно, но в същото време искате да имате интересен елемент? Тогава заложете на тези дамски клинове.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Модерни дамски черен клин имитация на дънки

Отпускащи дамски джинси на испанската марка Ysabel Mora. Луксозните дамски джинси имат ефектен вид на скини джинси. Предната част е разкъсана на коляното, а долната част на крачолите е украсена с дантела. На гърба има кристал Swarovski на джоба.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Черен клин за фитнес Fila с висока талия

Черни дамски клинове от Fila. Те са с еластична талия. По-високата талия ще изтъни стомаха. Те са оживени с логото на марката на крачола и на гърба.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Луксозни дамски светлосини клинове за спорт и свободно време

Това е основата на спортното облекло. Той ще се погрижи за вашия комфорт по време на тренировка. Не ограничава движението. Отличава се с дизайн и качество на материалите. Спортните дълги гамаши с модерен дизайн са чудесен избор за още по-голямо удоволствие от спорта.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Отслабващи дамски клинове в класически черен дизайн

Дамските гамаши за отслабване се отличават с практичност, функционалност и дизайн. Революционните гамаши от еластична материя могат да направят магия на фигурата. Широка лента от ластик обгръща талията, която идеално прикрива недостатъците (около 10 см).

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Модерни дамски черно-бели джинси с кариран десен

На пръв поглед те не се различават от класическите панталони. За разлика от тях обаче те предлагат максимален комфорт. Те са подходящи за дами от всички възрасти и типове тяло. Те са подходящи за всеки. Те са незаменима част от женския гардероб. Тук в красив и вечен дизайн, както по отношение на цвета, така и на модела.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Дамски спортни дълги клинове с висока талия

Реверсивните гамаши ви позволяват да смените спортното си облекло за нула време. От едната страна са с деликатен флорален мотив, а от другата са едноцветни. Клинът е изработен от устойчив, щадящ природата материал. Благодарение на високата еластична талия те остават перфектно на мястото си.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Модни клинове с дълги крачоли и контрастно райе отстрани

Дамски клинове Lilian, изработен от удобна трикотажна материя с висок процент вискоза. Контрастни ивици отстрани. Кройка, която изглажда седалището. Клинчетата са изработени от висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Дамски едноцветни клинове GYM HARD с висока талия

Ддамските гамаши GYM HARD в розово са изработени от удобен и висококачествен материал. Те запазват формата си и устойчивостта на цветовете. Комфортът е подсилен от високия колан.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Модерни дънкови клинове за жени Точка с Push-Up ефект

Не е задължително клиновете да са семпли или едноцветни. Обхватът на съвременните тенденции е много разнообразен и затова сега ви предлагаме тези изящни и много стилни дънкови клинове Dot от Ysabel Mora със зашеметяващ Push-Up ефект перфектно ще подчертаят изяществото на фигурата ви и особено пълнотата на формата на задните ви части.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Червени дамски клинове за йога

ЙОГА ЛЕГГИНИ AMELI червени с отличителен задник.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Дълги дамски клинове Puma с модерен флорален принт

Това са практични неща, които са модерни, неподвластни на времето и изключително удобни? Няма нищо по-хубаво от универсалните модели в гардероба ви. Да не говорим, че става въпрос за облекло, което е многофункционално и може да се използва през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 62 лв

Черни спортни клинове с изрязани части на прасците

Независимо дали искате да тичате, или просто трябва бързо да отидете до магазина, клиновете Level 2 няма да ви подведат във всеки случай! Страхотната им дължина от седем до осем, както и качествената им конструкция, ги правят идеални за летните месеци.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дълги дамски клинове с пола в черно

Дълъг дамски клин с пола в черно. Памучните гамаши са много удобни за тялото и осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Твърди розови клинове за йога

Независимо дали ги носите на йога или просто с тениска навън с приятелките си, тези легени винаги ще ви служат добре! Розовите гамаши Matilde изглеждат младежки, небрежни и привлекателни. Високото съдържание на спандекс също ги прави много адаптивни и ще подчертае чувствените ви извивки.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Черни дамски push-up клинове с метален колан отстрани

Качествен по-дебел клин Rachel с Push-Up ефект на седалището. Метални апликации отстрани и удобна широка еластична талия. Материалът е напълно непрозрачен.

Ддамски клин с широка еластична талия и push-up ефект на дупето. Имитация на джобове на гърба и джобове отстрани.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

1 2