Спортен клин за момичета

Ако търсите идеално удобни и в същото време красиви момичешки спортни клинове, то вие сте точно тук! Спортните клинове за момичета са гъвкави, което прави материала перфектно адаптиран към фигурата на всяка жена и момиче и особено към всички извивки. Освен това качествените клинове гарантират перфектно отстраняване на потта от тялото, което ви поддържа сухи и няма да сте застрашени от неприятна настинка или настинка.

Може да закупите момичешки спортни клинове във всякакъв дизайн – дълги за студените зимни дни, издържащи на студа, през три четвърти, до къси клинове, които са подходящи за горещите летни дни. Спортните клинове за момичета са подходящи не само за опитни спортисти, но и за начинаещи. Освен това не само трябва да имате момичешки спортни клинове за спорт, но и за разходки или свободно време. Направете спортната си дейност по-приятна с качествени и дишащи клинове!

Памучни дамски клинове с дълъг крачол, оживени с модни надписи

Няма нищо по-хубаво от практичните и удобни елементи в гардероба ви. Легените определено са едно от тях. Тук в модерен дизайн. Легени, които всеки ще оцени в гардероба си. Памучните легени с надпис са удобни, модерни, неподвластни на времето. Те са много удобни за тялото и нежни към кожата. Също така материалът ги кара да се отличават с функционалните си свойства. В същото време те не губят качеството си дори след време, а запазват формата и устойчивостта на цветовете си.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Дамски цветни клин Desigual с редовна дължина и модерен принт

Няма нищо по-хубаво от практичните и удобни дрехи. Кой не би се съгласил, нали? И в това отношение гамашите категорично печелят. Независимо дали имате достатъчно или не, просто оценявате поне един качествен чифт в гардероба си. В този случай можете да разчитате на този модел. Кой би си помислил, че класически клинове могат да бъдат толкова оригинални?

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Евтини три четвърти цветни фитнес клинове

Представете си, че влизате във фитнеса, излъчвате увереност и започвате да тренирате с евтини три четвърти клинове. Забравете за прозаичните черни и сиви дрехи за тренировка, прегърнете ярките цветове, които могат да озарят помещението и да отразят вашата енергична личност. Тези клинове обаче не са просто обикновени клинове. Те са проектирани така, че да обгръщат извивките ви и да подчертават фигурата ви благодарение на прилепналата кройка.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Черни дълги клин Diesel с цветна еластична талия

Ддамските клин на Diesel в класическа кройка в черно са оживени с цветен колан, на който е отпечатано логото на марката. Легените са изработени от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Евтини плюс размер спортни клинове с тропически флорален модел

Открийте извивките си в достъпни спортни клинове, създадени специално за жени с размер плюс. Тези клинове не са просто обикновени клинове, те са с ярък тропически флорален десен, който ще добави цветен и забавен елемент към облеклото ви за тренировка. Яркият принт със сигурност ще направи тренировката ви по-приятна и зареждаща с енергия. Комфортът на тези клин е ненадминат благодарение на широката плоска еластична лента с контрастен подгъв, която осигурява плътно прилепване, без да се прави компромис със стила.

Цена към момента на прегледа: 15 лв

Три четвърти едноцветни клинове с дантелена вложка

Елегантен дамски клин Velia с дължина ¾. Приятното памучно трико е украсено с деликатна дантелена украса на крачолите. Легените са удобни, модерни и непреходни.

Цена към момента на прегледа: 32,99 лв

Памучни дълги едноцветни клин в класическа кройка

Не можете да минете без удобни дрехи в гардероба си, които очевидно включват клин? Поддали сте се на очарованието на удобството на клиновете. Мислите ли да се сдобиете с първия си чифт клинове? Трябва ли да подредите облеклото си в по-прозрачна рокля или пола? Носите ли зимнина и наслоявате ли дрехите си през зимата?

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамски дълги лъскави клинове Trendyol евтини

Дамските клинове Trendyol в земен цвят с лъскаво покритие са изработени от висококачествен, издръжлив и удобен материал. Дори и след време те не губят качеството си, а запазват формата си и устойчивостта на цветовете. Дългите дамски клинове в кафяв цвят са прилепнали и оформят фигурата. Те ефективно ще разкъсат вашите женствени секси извивки. Блестящите клинове изглеждат елегантно.

Цена към момента на прегледа: 11,24 лв

Модерен и удобен дълъг изолиран спортен клин със странични вложки

Теплите клинове със странични вложки са една от 100% удобните части на женския гардероб! Широк плосък ластик на талията. Контрастни странични вложки от външната страна на крачолите.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Дамски дълги шарени спортни клинове с висока талия GYM HARD

Обичате ли спорта? Не можете да си представите живота си без бягане? Спортът е вашата страст? Поддавали ли сте се на ефекта на ендорфините? Тогава вярвайте, че за да постигнете целите си, трябва да си купите качествено спортно облекло. Тези клинове определено са едни от най-необходимите. Галашите с шарка GYM HARD са модерни, висококачествени и удобни. Те са създадени за вашия спорт, тренировка у дома, на открито или във фитнес залата.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Дамски спортни клинове Nike в тъмносиньо за

Тъмносините дамски спортни клинове Nike Pro са проектирани с оглед на нуждите на съвременните жени, водещи активен начин на живот. Прилепналата кройка на тези клинове ще подчертае извивките ви и ще ви придаде елегантен и полиран вид. Печатът на логото на Nike отстрани придава на тези клинове нотка на стил. Еластичната талия на тези клинове осигурява удобно прилягане и ви позволява да се движите свободно по време на тренировка.

Цена към момента на прегледа: 95,90 лв

Удобни функционални спортни клин с висока талия

Наслаждавате ли се на практични дрехи, които същевременно са модерни, непреходни, удобни и универсални? Тогава ще оцените тези клин. Те ще ви правят само най-добрата компания, и то не само при спортни занимания. Спортен клин Smoked Color Block от Trendyol е създаден за вашето удоволствие от спорта, заниманията през свободното време. Те са подходящи и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дълги клин в класическа кройка с ефективна висока талия

Дамските клин Koton в монохромно черно с висока талия са модерни, удобни и неподвластни на времето. Те са изработени от висококачествен и приятен материал. Ефектът се подсилва от високата еластична талия.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Спортни дълги клин Under Armour с джоб на талията

Как да се насладите максимално на всяка спортна дейност? Искате ли да се отдадете на неповторимото удоволствие от спорта и в същото време искате да имате стилно облекло? Тогава тези дамски спортни клин са за вас. Те мислят за всичко в рамките на дизайна. Дамските спортни клин Under Armour са истинска любов от пръв поглед или при бягане, или при всяка друга физическа активност.

Цена към момента на прегледа: 62 лв

Удобни дълги клин тип “зебра” с еластична талия

Удобните клин с животински щампи в оранжево и черно са модерни и неподвластни на времето. Подходящи са за ежедневно носене и за дейности през свободното време, спорт. Имат типична еластична талия, която осигурява максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Дамски клин с дължина 3/4, украсени с макраме в края на крачолите

Няма нищо по-хубаво от удобни, модерни и непреходни модели. И още повече, когато могат да се носят по много поводи. Сигурен залог и незаменима част от оборудването в женския гардероб са клиновете. Тук са с впечатляващ дизайн и удобна дължина ¾.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Cпортен зимен ватиран клин за бягане Utopy

Стилът върви ръка за ръка с увереността. А термобельото Aurora, произведено в Чехия, определено е стилно. Те ще ви топлят през много зимни сезон. На какви изисквания според вас трябва да отговарят перфектните клинове? Ако търсите перфектно прилягаща кройка, удобна материя и уникален дизайн, току-що сте ги открили.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Бели дамски спортни клинове с мраморен модел

Няма по-удобен елемент, който да предлага множество приложения. Тук има впечатляващ модел. Легени, които могат да се използват за много случаи и подчертават оригиналността на облеклото ви. Този модел е задължителен елемент от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Удобни дълги дамски коледен клин с коледен модел

Коледен клин в удобна класическа кройка, които ще оцените в гардероба си не само по Коледа. Дамските дълъг клин с коледен мотив са с еластична талия. Те са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 22 лв

Дамски черни дълги спортни клинове с по-висока талия

Спортовите клинове GYM HARD са проектирани с по-висока талия. Те са съживени с щампа отстрани. Дамските спортни клинове с дълги крачоли са изработени от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Дълги клинове Under Armour с шарки и луксозен дизайн

Бъдете в. Наслаждавайте се на всички спортове и дейности пълноценно, без ограничения. Постигнете целите на мечтите си. За да преодолеете и най-трудните спортни препятствия, тези уникални гамаши ще ви подкрепят.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Женски оформящ клин за фитнес с цялостен печат

Дамски клинове с цялостен принт. Толкова са страхотни, че няма да искате да ги свалите! Страхотно прилягане. Подходящ за спорт и ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Модерн дълъг шарен клин с изтъняваща ивица

На пръв поглед се различават от панталони. Но за разлика от тях те са по-удобни и много по-гъвкави. Подходящ за спорт, свободно време и ежедневно носене. Клинчета, които всеки ще приеме с радост в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 22,09 лв

Дамски три-четвърти спортни клинове с висока талия Nessisport

Открийте уникалния дизайн на Selva Sand! Открийте магията на дивите звуци и цветове във впечатляваща тропическа пустиня. Слушайте trelelos cálaos, tucánes y cacatúas! Натрупайте енергия от безбройните богатства на джунглата и красотата на нейните обитатели.

Цена към момента на прегледа: 133 лв

1 2 3