Спортен клин Adidas

Днес жените се занимават с повече дейности на открито и фитнес, отколкото преди няколко десетилетия. Ако искат да постигнат отлични резултати, които да им придадат секси фигура, се нуждаят от качествено облекло. В това отношение те ще харесат спортните гамаши Adidas, които са изработени от най-качествените материали. Тази немска марка е известна с ексклузивните си продукти, като е невъзможно да се пренебрегне богатото разнообразие от цветове, кройки и размери. Тук ще намерят място както стройни, така и по-едри дами. Накратко. Винаги ще имат на разположение богат избор от колекции.

Независимо дали търсите спортни гамаши Adidas за свободното време, бягане или фитнес, удовлетворението е гарантирано. Дамите се влюбиха не само в черните, розовите и белите варианти, но и в дългите и три четвърти артикули с дизайнерски десени. Спортните гамаши с щампи по цялата дължина и еластична талия се грижат за свободата на движенията. Моделите за бягане имат също така светлоотразителни лога и джобове, които гарантират безопасност на всяка крачка от пътя. Може би най-популярни са клиновете Adidas с практична еластична талия. Благодарение на съвременните технологии може да се подчертае перфектното управление на влагата.

Розови спортни клинове за упражнения Adidas

Подгответе се да подобрите стила си на тренировка с новите розови клинове за тренировка от Adidas! Тези тренировъчни клинове са не само модерно допълнение към вашия фитнес гардероб, но и идват от прочутата колекция Adidas Performance. Моделът е гениално изработен от рециклиран материал, който отвежда влагата. Да, чухте правилно! Този продукт идва от продуктовата линия Adidas End Plastic Waste, която е изработена от рециклирани материали.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Удобни функционални дълги клин Adidas не само за спорт

Зависи ли ви от качеството? Не сте ли безразлични към околната среда? Обичате спорта? Искате подходящо облекло за дейности през свободното време? Тогава всички параметри отговарят на тези клин. Клин от колекцията Performance на известната марка Adidas се отличават както с кройка, така и с материал и външен вид. Модерни, стилни, неподвластни на времето, удобни.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Син дамски клин Adidas Performance с практичен джоб

Бегащи от колекцията adidas Performance. Моделът е изработен от тънка, еластична материя. Моделът е оборудван със системата AEROREADY, която абсорбира влагата. Този продукт е изработен от Primegreen, гама от висококачествени рециклирани материали. Отстрани има удобен джоб.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Дълги черни дамски спортни клинове adidas

ADIDAS ORIGINALS Легени. На райета. Широка талия. Еластична талия/край. Контрастни цветни вложки. Зашит подгъв/край. Ивици отстрани. Бродерия на логото. Шевове в един тон. Мека повърхност. Странични ивици.

Цена към момента на прегледа: 63 лв