Спортни клинове Nike

Не ви харесва да купувате зайци в торбичка? В такъв случай веднага ще се влюбите в качествените спортни клинове Nike. Спиращите дъха модели ще ви очароват със страхотна изработка, която обещава свобода на движенията. Например прилепналите клинове Nike са идеални за спорт, свободно време и разходки. Могат да бъдат подчертани продукти в комбинация от памук, полиестер и спандекс. Те не притискат никъде, не се стягат, не падат и се адаптират към всяко движение на тялото. Разчитайте, че спортните клинове на Nike напълно ще копират предимствата на тялото ви!

Моделите на световноизвестната марка не са претрупани и предизвикателни. Не им липсва лого, което да информира за качеството. Можете да избирате между дълги и три четвърти. Подарете си не само класическото черно, но и оранжеви, зелени, жълти, розови, бели, сиви и сини нюанси. Ще направите незабавно впечатление, независимо дали сте във фитнес центъра, или на спортното игрище. Дами, избирайте от размери XXS – XL. Спортните гамаши Nike се адаптират към фигурата ви във всеки детайл. Нищо чудно, че те са синоним на комфорт, удобство, висококачествени материали и модерен дизайн.

Луксозни сиви спортни клин Nike с висока талия

Луксозни сиви спортни клин Nike с висока талия! Те са сбъднатата мечта на всеки фитнес ентусиаст! Представете си да се вмъкнете в тези елегантни, прилепнали по тялото клинове, които са толкова меки, че ще забравите, че изобщо носите нещо. Дизайнът с висока талия е не само модерен, но и практичен, като осигурява оптимална опора по време на високоинтензивни кардио тренировки или предизвикателни йога пози.

Цена към момента на прегледа: 348 лв

Дамски спортни клинове Nike в тъмносиньо за

Тъмносините дамски спортни клинове Nike Pro са проектирани с оглед на нуждите на съвременните жени, водещи активен начин на живот. Прилепналата кройка на тези клинове ще подчертае извивките ви и ще ви придаде елегантен и полиран вид. Печатът на логото на Nike отстрани придава на тези клинове нотка на стил. Еластичната талия на тези клинове осигурява удобно прилягане и ви позволява да се движите свободно по време на тренировка.

Цена към момента на прегледа: 95,90 лв

Розов камуфлажен спортен клин Nike

Оригинални функционални гамаши за фитнес и бягане.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Спортни дълги клинове с по-висока талия и интересен принт

Преминете любимото си бягане с тези дамски клинове Nike ICON CLASH FAST , изработени от еластичен материал, така че да не затрудняват движенията ви. Цялостната щампа напомня на японското изкуство кинкуги. Материалът с технология Dri-Fit отвежда потта и е удобен за носене.

Цена към момента на прегледа: 110 лв