Термо клин за зимата

Чудите се как да сте в крак с ритъма на съвремието дори през студения сезон? Изпробвайте топли термобельо за зимата. Веднага ще се зарадвате да разберете, че те са една от последните модни тенденции, а освен това ще запазят краката ви топли и приятни. Изолираните модели пасват като ръкавица на ботуши и ботуши за сняг. В комбинация с ботуши ще се чувствате по-слаби. Да, този ефект е много желан за жените. Термо гамашите за зимата се съчетават добре и с рокли, по-дълги блузи, туники и пуловери.

Модерните изолирани елементи ще ви привлекат на своя страна благодарение на комфорта и практичността си. Това удобно зимно облекло е леко като перце, но същевременно топло. Можете да поберете безброй изолирани гамаши в гардероба си, защото не заемат почти никакво място. Изберете невероятни продукти от размери XS – 4XL! Може би ще харесате кожените модели, термобельото за зимата от деним, с армейски дизайн или класическо черно, синьо, двойно термо, полар или луксозни изделия от бамбукови влакна. Благодарение на термографските гамаши няма да усещате студа и дори ще бъдете елегантни!

Функционални изолирани клин Loap за планината

Перфектните клин, които ще ви осигурят топлина и комфорт по време на планинските ви приключения? Функционални изолирани клин Loap! Тези клин са проектирани с най-висококачествени материали, за да ви осигурят максимален комфорт и защита. Благодарение на функционалния дишащ материал тези клин ще отвеждат влагата от тялото ви, за да ви осигурят сухота и комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Кафяви кожени изолирани зимни клин за ботуши

Кафявите кожени изолирани клин за зимни ботуши са стилен и практичен избор за жените, които жадуват за комфорт и топлина през студения сезон. Тези клин, специално от Ysabel Mora, са проектирани с имитация на кожа, която осигурява елегантна, изтънчена естетика, като същевременно предлага превъзходната функционалност на обикновените клин. Сполучливата имитация на кожа в тези клин им придава луксозен вид, който често се свързва с висшата мода. Не става въпрос обаче само за външния вид. Вътрешността на тези клин съдържа мека повърхност, която осигурява изключителен комфорт при носене.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Cпортен зимен ватиран клин за бягане Utopy

Стилът върви ръка за ръка с увереността. А термобельото Aurora, произведено в Чехия, определено е стилно. Те ще ви топлят през много зимни сезон. На какви изисквания според вас трябва да отговарят перфектните клинове? Ако търсите перфектно прилягаща кройка, удобна материя и уникален дизайн, току-що сте ги открили.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Термо клин с висока еластична талия в камуфлажен стил

Наслаждавате ли се на качеството? Харесвате ли практичните елементи в гардероба си? Обичате ли непреходни модели, които пленяват и с функционалността си? Тогава няма как да пропуснете тези термобельо в стилен десен.

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Дамски бежов ватиран кожен стягащ клин Thermico

Дамски клинове Thermico с кожена визия. Широка еластична талия с цип отстрани и имитация на джобове. Те са леко изолирани отвътре, така че ще ги оцените през по-студената част на годината.

Цветни спортни клинове Nessisport

Беседите на открито са най-доброто лекарство за физическото и психическото благополучие на всеки човек. Дори през студения и зимен сезон е възможно да се наслаждавате на дейности на открито. Спортувайте, разхождайте се, бягайте дори през зимата. Ключът е в доброто качество на облеклото, подходящо за всякакви дейности през зимата.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Изолиран фитнес клин OLOV-10L2 – Black forest

Бебета с висока талия. Те осигуряват топлина по време на много дейности на открито – в студените, зимни и ветровити дни. Изолирани гамаши с висока талия, оформящи тялото. Позволява ви да тренирате през цялата година, без да се страхувате от студ. Чудесен за есенно-зимни спортни дейности на открито.

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Изолирани червени дамски спортни панталони

Защитени от студ, изолирани спортни панталони, които са идеални за разходка в града или за спортни дейности. Изолирани спортни панталони за защита от студа. Те са предназначени специално за есенно-зимния сезон. Благодарение на материала Dolomito те осигуряват топлина и комфорт

Цена към момента на прегледа: 201 лв