Топъл дамски клин

Специално изработените, топли клинове за зимата са истински хит напоследък и са популярни сред много жени. Клинът е създаден, за да ви топли през зимата и освен това се превърнаха в перфектния аксесоар, който ще подчертае външния ви вид. Страхотно за рокли, блузи, но и за пуловери. Освен това можете да ги носите като спортен аксесоар. Те са идеални за тези, които обичат да бягат през студените зимни дни, да се разхождат или да практикуват други спортни дейности.

Има неизчерпаемо количество за избор! Освен това, добре прилепнали зимни клинове ще подчертаят дамските извивки и ще отслабнат краката ви. Те са много практични и абсолютно удобни, а освен това съществуват в много цветове, шарки и дизайни, така че зависи от вас да изберете. Клинът дори не заема много място, така че можете да имате няколко наведнъж! Така че не се колебайте и се насладете на дългите и студени зимни дни с перфектни зимни клинове.

Функционални изолирани клин Loap за планината

Перфектните клин, които ще ви осигурят топлина и комфорт по време на планинските ви приключения? Функционални изолирани клин Loap! Тези клин са проектирани с най-висококачествени материали, за да ви осигурят максимален комфорт и защита. Благодарение на функционалния дишащ материал тези клин ще отвеждат влагата от тялото ви, за да ви осигурят сухота и комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Кафяви кожени изолирани зимни клин за ботуши

Кафявите кожени изолирани клин за зимни ботуши са стилен и практичен избор за жените, които жадуват за комфорт и топлина през студения сезон. Тези клин, специално от Ysabel Mora, са проектирани с имитация на кожа, която осигурява елегантна, изтънчена естетика, като същевременно предлага превъзходната функционалност на обикновените клин. Сполучливата имитация на кожа в тези клин им придава луксозен вид, който често се свързва с висшата мода. Не става въпрос обаче само за външния вид. Вътрешността на тези клин съдържа мека повърхност, която осигурява изключителен комфорт при носене.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Изолирани клин Basbleu Blair с висока оформяща талия

Представяме ви иновативни изолирани джинси с push-up ефект от колекцията Blair на Basbleu, марка, която променя правилата на играта в света на дамската мода. Съчетавайки структурната естетика на дънките с ненадминатия комфорт на гамашите, тези джинси са идеални за жени, които ценят едновременно стила и комфорта. Те са изработени с високо оформящ колан, така че без усилие преоформят силуета ви, като същевременно придават на профила ви допълнително повдигане.

Цена към момента на прегледа: 71,99 лв

Cпортен зимен ватиран клин за бягане Utopy

Стилът върви ръка за ръка с увереността. А термобельото Aurora, произведено в Чехия, определено е стилно. Те ще ви топлят през много зимни сезон. На какви изисквания според вас трябва да отговарят перфектните клинове? Ако търсите перфектно прилягаща кройка, удобна материя и уникален дизайн, току-що сте ги открили.

Цена към момента на прегледа: 110 лв

Термо клин с висока еластична талия в камуфлажен стил

Наслаждавате ли се на качеството? Харесвате ли практичните елементи в гардероба си? Обичате ли непреходни модели, които пленяват и с функционалността си? Тогава няма как да пропуснете тези термобельо в стилен десен.

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Дамски бежов ватиран кожен стягащ клин Thermico

Дамски клинове Thermico с кожена визия. Широка еластична талия с цип отстрани и имитация на джобове. Те са леко изолирани отвътре, така че ще ги оцените през по-студената част на годината.

Цветни спортни клинове Nessisport

Беседите на открито са най-доброто лекарство за физическото и психическото благополучие на всеки човек. Дори през студения и зимен сезон е възможно да се наслаждавате на дейности на открито. Спортувайте, разхождайте се, бягайте дори през зимата. Ключът е в доброто качество на облеклото, подходящо за всякакви дейности през зимата.

Цена към момента на прегледа: 165 лв

Зелени спортни клинове Green Galaxy

Дами, чували ли сте някога за спортни гамаши, които ви помагат да спортувате, като са удобни? Пример за това са тези зелени спортни гамаши с многофункционален колан. Те намират приложение не само в спорта, но и в практиката.

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Черно-бели шарени клинове за зимни разходки

Универсални клинове с многофункционален колан. Те осигуряват топлина по време на много дейности на открито – в студените, зимни и ветровити дни. Облечете гамашите Black Corn и се влюбете в есента в черно&бяло! Талията, както и целият клин, са изработени от тънък, но издръжлив материал Flexible Fit Slim

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Обикновени черни клинове Bas Bleu Marika

Искате ли дреха за гардероба си, която да е възможно най-многофункционална и да ви спасява винаги, когато не знаете какво да облечете? В такъв случай определено посегнете към гамашите Marika в матово черно, които ще се съчетаят чудесно с туники, суитчъри, пуловери и тениски в различни цветове

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Изолиран фитнес клин OLOV-10L2 – Black forest

Бебета с висока талия. Те осигуряват топлина по време на много дейности на открито – в студените, зимни и ветровити дни. Изолирани гамаши с висока талия, оформящи тялото. Позволява ви да тренирате през цялата година, без да се страхувате от студ. Чудесен за есенно-зимни спортни дейности на открито.

Цена към момента на прегледа: 133 лв

Мистериозен горски клин за бягане с мултифункционален колан

Искате ли да си купите нов чифт гамаши, с които да тичате сред природата или да ходите във фитнеса? Харесвате ли цветни модели, които веднага ще направят времето ви във фитнеса по-приятно? Ако сте отговорили с “да”, тогава определено разгледайте нашата гама от красиви спортни гамаши с многофункционален колан

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Дълги черни клинове с розови ивици отстрани

Така че не можете да си представите живота и облеклото си без дамски клинове? Облекло, което се отличава както с практичност, така и с функционалност. Легените са просто панталони, които не ограничават движенията ви по никакъв начин. Плътно прилепване и в същото време невероятен комфорт по отношение на удобството при носене.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Изолирани червени дамски спортни панталони

Защитени от студ, изолирани спортни панталони, които са идеални за разходка в града или за спортни дейности. Изолирани спортни панталони за защита от студа. Те са предназначени специално за есенно-зимния сезон. Благодарение на материала Dolomito те осигуряват топлина и комфорт

Цена към момента на прегледа: 201 лв

Черни дамски push-up клинове с метален колан отстрани

Качествен по-дебел клин Rachel с Push-Up ефект на седалището. Метални апликации отстрани и удобна широка еластична талия. Материалът е напълно непрозрачен.

Ддамски клин с широка еластична талия и push-up ефект на дупето. Имитация на джобове на гърба и джобове отстрани.

Цена към момента на прегледа: 98 лв