Черен клин Adidas

На нито една жена не трябва да липсват клиновете в гардероба, които обещават свобода на движение, не се стискат никъде и падат като ръкавица. Няма значение височината и формата на фигурата, нито дори теглото. Черните клинове Adidas са така наречената класика, която никога няма да остарее. За евтините модели определено не си струва да се говори, но добре разкроените и изпипани клинове от работилницата на световноизвестна немска марка никога няма да разочароват. Трябва да се отбележи, че имат практична гума на талията, така че се адаптират към всеки сантиметър от тялото, не падат и не са прекалено стегнати. Напоследък дамите на всякаква възраст се влюбват в модели с по-широка талия, защото тя стяга хубаво ханша.

Черните клинове Adidas са идеални за спортни дейности и ежедневно облекло. Те могат да подчертаят силните страни, но и да маскират недостатъците на женската фигура. Черното е безсмъртно и няма да направите нищо лошо с него. Удобни и удобни клинове могат да бъдат закупени в няколко дизайна, кройки и материали. Независимо дали търсите качествено облекло за колоездене, бягане, туризъм или свободно време, винаги ще останете изключително доволни от богатата селекция от черни клинове Adidas.

Дълги черни дамски спортни клинове adidas

ADIDAS ORIGINALS Легени. На райета. Широка талия. Еластична талия/край. Контрастни цветни вложки. Зашит подгъв/край. Ивици отстрани. Бродерия на логото. Шевове в един тон. Мека повърхност. Странични ивици.

Цена към момента на прегледа: 63 лв