Черен лъскав клин

Абсолютно страхотно е, че продавачите предлагат и лъскави черни клинове. Именно в тях ще бъдете адски секси! Отивате на парти или на среща? Облечете тези атрактивни и перфектно прилепнали модели заедно с предизвикателен горнище, туника или пуловер. Като богиня ще блестиш в лъскави клинове и обувки на висок ток. Модерните парчета несъмнено са хитове от последните години. Няма да намерите нито един дизайнер, който да не ги показва на модното си ревю! Вдъхновете се от луксозните модни прищевки.

Блестящи черни клинове носят чешки и чуждестранни знаменитости. Те са абсолютно вълшебни в комбинация с кожено яке. Клиновете са най-често изработени от найлон и еластан. Коженият дизайн на клиновете привлича горещи погледи на противоположния пол. Харесвате ли модели от латекс? Така че това е гаранция за успешна среща! И накрая ще бъдете кралицата на дискотека, рок концерт и парти с приятели. Впечатлете със секси клинове с елегантен дизайн и с по-висока талия. На мъжете ще бъде предложено да разгледат вашите атрактивни извивки. Черното е класика, но можете да го закупите и в други цветове.

Модерни дамски латексов черен клин

Дамски клин Sheela с модерна кройка тип “хартиена торбичка”, която помага да се подчертае тънката талия. Имитация на изкуствена кожа отпред, мека памучна плетка отзад.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Черен клин от изкуствена кожа, украсени с дантела отстрани

Това ли са удобните елементи, които пленяват от пръв поглед и никога не омръзват? Харесвате ли качествени дрехи, които се отличават с висока производителност и гъвкавост? Разширете гардероба си с този модел. Легени от имитация на кожа с дантелени елементи ще ви пленят от пръв поглед.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Дълъг дамски лъскав кожен клин Bas Bleu от еластичен материал

Дамски клин Bas Bleu Ingrid с мекота 200 DEN са изработени от еластична материя. Предната част на модела и джобовете отзад са изработени от еко кожа.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Полупрозрачен черен чорапогащник

Атрактивен клин, изработен от мек чорапен материал. В практична опаковка от два броя.

Дълги дамски клинове в лъскаво черно

Блестящите клинове Black Brilliant привличат погледите, както и вие в тях. Красивите модерни гамаши с дълги крачоли и еластична талия са сигурен залог.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Евтини черни лъскави дамски клинове

Излизате ли от хората, които не могат без гамаши? Или се колебаете дали да опитате този вид облекло? Възхищавате ли се на красиво съчетани тоалети, в основата на които е качествен легени? Ето перфектния модел, който не може да липсва в гардероба на никоя жена.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Дамски клинове с удобна дължина 7/8 и луксозен външен вид

Вероятно няма жена, която да няма в гардероба си поне един чифт клинове. И тъй като една наистина не е достатъчна, тук те са с уникален дизайн. Тези красиви клинове просто ще бъдат оценени от всички в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Евтини черни клинове с блестящ флорален принт

Лингини с флорален принт на специална цена за продажба.

Цена към момента на прегледа: 13 лв

Дамски клинове с дълги крачоли с лъскав дизайн

Елегантни дамски гамаши с еластична талия. Те са украсени с цветна ивица отстрани, която увеличава интереса към модела. Предната част е в имитация на кожа.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Черен дамски клин GATTA с лъскава кожа отстрани

Черните гамаши трябва да са неизменна част от гардероба на всяко модерно и стилно момиче или жена. Голямото им предимство е невероятната им гъвкавост, възможността за безброй комбинации с други части на облеклото и прекрасното усещане за комфорт при носене.

Цена към момента на прегледа: 87 лв