Черно-бели дамски клинове

Перфектно прилягащите черно-бели дамски клинове не трябва да липсват в гардероба на никоя жена. Те не само са перфектно допълнение към почти всяко облекло, но и прилягат идеално, не притискат и не се движат никъде. Можете да ги носите с всяка тениска, пола, рокля или елегантна туника.

Подходящи са за дами на всяка възраст и за всяка форма на тялото, като няма значение дали сте слаби или плюс размер. Те не само ще ви накарат да се чувствате напълно комфортно и привлекателно, но и ще ви стоплят дори в най-студеното време, като ви предпазват от настинка или простуда.

Дамски дълги шарени спортни клинове с висока талия GYM HARD

Обичате ли спорта? Не можете да си представите живота си без бягане? Спортът е вашата страст? Поддавали ли сте се на ефекта на ендорфините? Тогава вярвайте, че за да постигнете целите си, трябва да си купите качествено спортно облекло. Тези клинове определено са едни от най-необходимите. Галашите с шарка GYM HARD са модерни, висококачествени и удобни. Те са създадени за вашия спорт, тренировка у дома, на открито или във фитнес залата.

Цена към момента на прегледа: 17,90 лв

Levi’s Дълъг черен дамски клин

Когато ги обуете, веднага попадате под влиянието на комфорта, който носят. Легените не могат да липсват в облеклото ви. А един определено не е достатъчен. Няма по-удобен и практичен вид облекло. Легените са безсмъртни. Представяме ви качествен и стилен модел на емблематична марка.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Бели дамски спортни клинове с мраморен модел

Няма по-удобен елемент, който да предлага множество приложения. Тук има впечатляващ модел. Легени, които могат да се използват за много случаи и подчертават оригиналността на облеклото ви. Този модел е задължителен елемент от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Дамски качествен къс клин в черно и бяло

Черно-белите къс клин Aretha са подходящи за спорт и като част от лятното ви спортно-ежедневно облекло. Клинът е изработен от удобен, еластичен материал. Те запазват формата си и устойчивостта на цветовете.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Модерн дълъг шарен клин с изтъняваща ивица

На пръв поглед се различават от панталони. Но за разлика от тях те са по-удобни и много по-гъвкави. Подходящ за спорт, свободно време и ежедневно носене. Клинчета, които всеки ще приеме с радост в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 22,09 лв

Карирани дамски клинове към пуловер

Лечебните гамаши Top Secret LADY’S LEGGINS перфектно изпълняват функцията на класически панталон или дънки. Техните симпатични кройки, материали и дизайн ще се впишат лесно в утвърдения ви гардероб и ще се адаптират към вашия стил. Можете да ги носите с тениски, блузи и туники от всякакъв вид.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Дамски три четвърти спортни клинове с модерен модел

Незаменимата основа за спортното ви облекло. Качествена част за вашето неограничено движение. Наслаждавайте се пълноценно на спорта и всички дейности на открито. И това е благодарение на този качествен елемент под формата на спортен къс клин.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Черно-бели шарени клинове за зимни разходки

Универсални клинове с многофункционален колан. Те осигуряват топлина по време на много дейности на открито – в студените, зимни и ветровити дни. Облечете гамашите Black Corn и се влюбете в есента в черно&бяло! Талията, както и целият клин, са изработени от тънък, но издръжлив материал Flexible Fit Slim

Цена към момента на прегледа: 149 лв

Дълги клинове за носене с туника или дълга риза

Кройката на тези дамски клинове напомня на класическите модели, но модерният им модел вероятно ще ви изненада. Принтът на петел не е сред най-често срещаните модели на клинове. Още повече ще се насладите на неговата оригиналност и интерес.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Удобни дамски спортни клинове с модерен дизайн

Спортен клин за жени Bas Bleu Enigma. Невероятни дамски спортни гамаши с дълги крачоли. Моделът е с висока талия и е украсен с дизайнерска шарка. Клинът е изработен от еластична и напълно покриваща материя, която е дишаща и отвежда влагата и потта от тялото.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Черни клинове с малки звезди отстрани

Пегинсите са любими на много млади и по-възрастни жени и това не е чудно! Легените изпълняват всичко, което една жена иска и изисква. Един от основните и най-важни фактори е допълнителната доза комфорт. Облечете чифт удобни черни гамаши с десен на звезди и изпитайте усещането за безкраен комфорт!

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Модерни дамски черно-бели джинси с кариран десен

На пръв поглед те не се различават от класическите панталони. За разлика от тях обаче те предлагат максимален комфорт. Те са подходящи за дами от всички възрасти и типове тяло. Те са подходящи за всеки. Те са незаменима част от женския гардероб. Тук в красив и вечен дизайн, както по отношение на цвета, така и на модела.

Цена към момента на прегледа: 67 лв

Модни клинове с дълги крачоли и контрастно райе отстрани

Дамски клинове Lilian, изработен от удобна трикотажна материя с висок процент вискоза. Контрастни ивици отстрани. Кройка, която изглажда седалището. Клинчетата са изработени от висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Дълги черни дамски спортни клинове adidas

ADIDAS ORIGINALS Легени. На райета. Широка талия. Еластична талия/край. Контрастни цветни вложки. Зашит подгъв/край. Ивици отстрани. Бродерия на логото. Шевове в един тон. Мека повърхност. Странични ивици.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дълги черни памучни клинове с еластична талия с принт

Черни памучни клинове с еластична талия, която е оживена с щампа. Висококачествен дамски дълъг клин, изработен от удобен памук, подходящ за спорт и ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 17 лв

Модерни дамски дълги черни клинове с ефектно подстригване

Многофункционалните гамаши осигуряват комфорт и ефектно разкрасяват облеклото ви. Дългите дамски гамаши имат красив детайл с нитове. Гарантирано е, че ще бъде незаменима част.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дълъг черен клинове Calvin Klein с отличителен надпис на крака

Искате ли нови гамаши за спорт? Предпочитате ли качествени дрехи в гардероба си? Когато избирате, важен ли е съставът на материала за вас? Харесвате ли семпли, но уникални елементи? Тогава ще останете доволни от тези гамаши. Те ще ви правят само най-добрата компания не само когато тичате или спортувате.

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Черни дамски дълги клинове с висока талия Calvin Klein

Не можете ли да си представите гардероба си и без клинове? Но предпочитате ли качеството? Харесвате ли семпли, но непреходни модели? Търсите ли подходящи гамаши за целогодишна и многофункционална употреба? Тогава те ви очакват.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Компресивни спортни клинове в черно и бяло

Не можете да си представите живота без спорт? Привърженик ли сте на движението за здраве? Привърженик сте на качествените дрехи, които се отличават с функционалност и същевременно подчертават уникалността на спортния ви екип? Тогава тези компресионни гамаши са за вас.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Къси дамски черно-бели клинове с модерен принт

Черните къси клинове с шарка Jacqueline de Yong Rossy са изработени от удобен и висококачествен материал. Те са с еластична талия. Те предлагат комфорт.

Цена към момента на прегледа: 21 лв